Ne alaka diyeceksiniz sitelerde oturuyorum evler yakın ve balkonlar da birbirini göreceği mesafede. Bu kadar renkli ışıklı bi yer yok çevremde. Semt kötü değil ama ne bileyim bu kadar da ışıltılı göze sokucu bi balkon hoş olur mu?

Ne alaka diyeceksiniz sitelerde oturuyorum evler yakın ve balkonlar da birbirini göreceği mesafede. Bu kadar renkli ışıklı bi yer yok çevremde. Semt kötü değil ama ne bileyim bu kadar da ışıltılı göze sokucu bi balkon hoş olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
50Görüş
Niye absürt olsun ki? Bence yap gitsin.
Soldaki balkon güzelmiş hakikaten diğeri çok parlak. Siteler Altındağ'a yakın değil mi ya? Altındağ küçük suriye değil mi zaten? Hırsızlara davetiye çıkarıyor gibi olmasın?
ahshkaa yok Altındağ değil :D Çayyolu
Vay anasını ya yıllarca okul okuduğum şehri unutmuşum 😂 siteler hep mobilya esnafları yeriydi diye aklımda kalmıştı. Soldaki balkon güzel 👍🏻 diğeri çok ışıklı be ya 06 pavyon gibi
Siteler'de öyle bir balkon yaparsan millet eğlence mekanı yani pavyon sanar. Sarhoşlar gelir ziline basar.
siteler ayrı bi semt mi bilmiyorum ben bina grubu olan site yapısından bahsetmiştim :(
Site de deseydin yanlış anlamazdım. Kusura bakma yine de. Evet Siteler semt Ankara 'da.
İstediğin gibi yap kim ne karışır kendi evin bu arada semt kötü
çayyolundayım
Siteler yazmışsınız
siteler diye ayrı bi semt olduğunu bilmiyordum bi bina grubu olan sitelerden bahsetmiş tim
Ankara siteler diye bir yer var siz site içinde bir evde yaşıyorsunuz şimdi anladım ikisi farklı şeyler
Ankara alışık değil mi böyle pavyon ışıklarına neden absürt olsun
kjasfjkhah bu da değişik bi bakış açısı sonuna kadar haklısın
Ankara’da çok lüks evler var ve neden olmasın Kİ bence gayet güzeller.
Ankara’nın pavyonu meşhur zaten onu anımsatır ışıklar ile 😁
Türk milleti özenti ve kopyacı bir millettir. Sen yaparsan diğerleri de yapar. Ayrıca başkaları için ya da başkaları ne der diye yaşamazsan daha çok mutlu olursun.
Muhtemelen ışıklandırmayı abartırsan insanları rahatsız eder ama loş ışık kullanırsan millet sana özenip balkonunu güzelleştirmeye başlar
çok ışık beni de rahatsız eder ya sarı böyle dediğin gibi loş daha cici durur
Böyle balkonu olan arkadaşlarım var gayet güzel görünüyor.
Karşı balkondan mangal kokusu gelcekse hiç uğraşma derim
Yoo neden dursun bende geçen ay yaptım hatta kışın kış bahçesi olarak da kullanabilirsin kapalıysa..
Ankara bu gibi elit bir balkonu kaldırmaya hazır değil. Onlar pavyon edasında balkonlara aşık sjsjsj
Ankara 'da yaşayıp böyle balkon dekorasyonu yapan çok kendi akrabimizinda böyle. Yap yani ne var bunda zevk meselesi bu
Valla çok güzel olur. bence hiç mahalle baskısı hissedilecek bir durum değil. özel hayatına kimseyi karıştırma.
çayyolu incek de oturuyorsan evet yoksa yenimahalle çukurambarda iyi durmaz beytepede olabilir
Ben çok beğendim şahsen. Bence yapmalısınız. Kendi özel alanınız sonuçta ve konforunuz adına da balkonu değerlendirmek çok mantıklı bir düşünce olmuş
Gayet güzel Ankara'da belirli yerlerde vardı böyle balkonlar ama artık başka semtlerde hemen hemen böyle olmaya başladı
Nlye dursun 2 3 aksesuar alıp koycan da cam balkon olsun yoksa sürekli kirlenirler
aksesuarından değil ışıklardan aslında
Aslında güzel ama il Ankara olunca seyyar pavyon edasında görünüyor
Çok tatlı ben de böyle yapmayı düşünüyorum kimseyi takma