Ev & Yaşam Eve gelince covid zamanında yaptığımız gibi telefonunuzu siliyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Pandemi varken eve gelince her şeyi dezenfekte ederdik, hala eve gelince dışarıda kullandığınız eşyaları veya telefonunuzu temizliyor siliyor musunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncell merak ediyorum Eve gelince covid zamanında yaptığımız gibi telefonunuzu siliyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Düzenli silerim covidle ilgisi yok 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ben pandemi öncesi de titiZdim hala da aynıyım eve geldiğimde tüm herşeyi temizler masamın üzerine bırakırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düzenli silerim covidle ilgisi yok
Ben pandemi öncesi de titiZdim hala da aynıyım eve geldiğimde tüm herşeyi temizler masamın üzerine bırakırım
Hayır silmiyorum
Hayır yok...