Ev & Yaşam Eylül ayınız nasıl geçiyor evde? Kızlardasormasınm Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Biz tarhana yapıyoruz bizi gören hemen birazcık istiyor ulan kilosu kaç para tarhananin biliyonuz mu siz sinsiler yaaa Eylül ayınız nasıl geçiyor evde? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
jilet_ütücü_farukkFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 4 ay Çok sıkıcı ve bunaltıcı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 4 ay Şansıma gittiğim her yerde muhakkak Maraşlı bir oda arkadaşım olur ve cips niyetine kıtır kıtır tarhana yer.. sevilmeyen tarhana burnunun ucunda bitermiş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Edaaa97 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 4 ay Salçalık biber ile uğraşıyoruz bizde işimiz zor anam 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Kızlardasormasınm 4 ay Geçmiş olsun bacım Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Güzel geçiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mertucarfb Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eig 100% 4 ay Evde geçmiyor.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 26 4 ay Daha yeni girdim eylüle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Kızlardasormasınm 4 ay Lafın gelişi zaten Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 85% 4 ay Sıkıcı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Çok sıkıcı ve bunaltıcı.
Şansıma gittiğim her yerde muhakkak Maraşlı bir oda arkadaşım olur ve cips niyetine kıtır kıtır tarhana yer..
sevilmeyen tarhana burnunun ucunda bitermiş
Salçalık biber ile uğraşıyoruz bizde işimiz zor anam 😂
Geçmiş olsun bacım
Güzel geçiyor
Evde geçmiyor..
Daha yeni girdim eylüle
Lafın gelişi zaten
Sıkıcı