Ben başta böyle yapan biriyle eve çıkmıştım ve sonunda uyardım fakat devam etmişti. Bu yüzden evleri ayırmıştık. Başkasının arkasını toplamayı sevmiyorum.

Ben başta böyle yapan biriyle eve çıkmıştım ve sonunda uyardım fakat devam etmişti. Bu yüzden evleri ayırmıştık. Başkasının arkasını toplamayı sevmiyorum.

Bu yuzden evlenmiyorum desem. Erkekler arkalarini toplatmaya cok merakli cunku. Cogunlugu koca bebek gibiler. Ev arkadasim olmadi. Sevmem ev arkadaşi. Yok sen bunu aldin, bunu ben aldim, bunun parasini ben verdim,10 kr fazla verdim soylentilerini cekecegime daha fakir yasarim ama kafam rahat eder mantığıyla yasadim bugune kadar. En iyisi yalniz yaşamak. Bir de evleneceksem de erkekte ev isi yapacak, yemek yapacak, cocuk bakacak. Bunlar yoksa gercekten gozunun yaşına bakmam boşarim. Kadinim diye bana yikilirsa bu seyler ayri ayar olurum çünkü. Ya kazandigimi bende onunla paylasmam yani ekonomik yüküne destek vermem kendisi eve, cocuga destek vermezse. Ya da boşarım boyle bir durumda.
Cevap
3Cevap
Uyarırdım ilk önce
Çok kötü bi durum. Ben de dağınıklığı hiç sevmiyorum. Kullanılan her ne ise yerine koymak çok zor olmamalı. Evde ufacık bir şeyin bile yeri var yani ölür müsün koysan. Asla yapamam öyle biriyle aynı evde
Duzen delisiyim ben oyle yasayamam birisi kurallara uymak zkrunda ev arkadasini degisirsin ama esinin yapisini degistirmen gerekir
bende dağınığım ama ortak kullandığımız yerleri dağıtmam odam çok dağınık mesela ama bundan kime ne
Zamanın mı olmuyor toplamaya?
hayır ama küçüklükten beri böyleyim dağınığım ama temizim
eski ev arkadaşım/eski eşim.
Eski olmuş direkt. 😂
Alışkınım ben pek etkisi olmaz
Kötü ama alışık olmak.
Sürekli temizlik aramaktansa iyidir
Pasakli evden nefret ederim..
Kötü olur sinirlenirim aynı annem gibi
O kadar fazla tepki vermem ama uyarırım.
Kizardim
O zaten normal.
off cok kotu ta
Bence de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?