Ev & Yaşam Balkon yıkamak terapi gibi bir etki yaratmıyor mu? jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar geçen arkadaşın terasını yıkadık. Yemin ediyorum kafayı resetlemek için birebir aktivite. 😂 Balkon yıkamak terapi gibi bir etki yaratmıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olabilir bence 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bizde annem öyledir ona suyla haşır neşir olmak terapi gibi geliyormuş… acaba elementlerle mi ilgili suyun kendi sakinleştirici etkisi mi bilemedim… 0 0 Yorumla
lucedisophia Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Balkon değil de senin huzur bulduğun akan su sesi ve dokusu, aklında olsun.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yıkamayı seven varsa hayrına benim evi de yıksasın sjdhdjdhd 0 2 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Seviyoruz da öyle herkesin balkonunu da yıkamayız. 😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaaaaa bu yorumu okumak için mi hesaba tekrar girdim, püüü ajdjdjf Yorumla
daisy0001 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl En sevdiğim sular gelsede foşur foşur balkon yıkasam 😂😂😂 0 2 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Kafa öyle bir resetleniyor ki, anlatamam. Yorumla daisy0001 +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla
pacademy Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çiçeklerin saksılarını değiştirmekte terapi sayılabilir 0 1 Yorumla jilet_ütücü_farukk +1 yıl Onu hiç yapmadım valla. Yorumla
Neymar46 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Evet çok kirli olunca hortumla su fışkırtınca rahatlatıyo insanı terapi gibi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Sıcaklarda evet serinletici oluyordu 0 0 Yorumla
yazyağmuruu000 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Evet sonrada mis gibi camasir ascan ayrı terapi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir bence
Bizde annem öyledir ona suyla haşır neşir olmak terapi gibi geliyormuş… acaba elementlerle mi ilgili suyun kendi sakinleştirici etkisi mi bilemedim…
Balkon değil de senin huzur bulduğun akan su sesi ve dokusu, aklında olsun..
Yıkamayı seven varsa hayrına benim evi de yıksasın sjdhdjdhd
Seviyoruz da öyle herkesin balkonunu da yıkamayız. 😜
Aaaaaa bu yorumu okumak için mi hesaba tekrar girdim, püüü ajdjdjf
En sevdiğim sular gelsede foşur foşur balkon yıkasam 😂😂😂
Kafa öyle bir resetleniyor ki, anlatamam.
Evet 😂😂
Çiçeklerin saksılarını değiştirmekte terapi sayılabilir
Onu hiç yapmadım valla.
Evet çok kirli olunca hortumla su fışkırtınca rahatlatıyo insanı terapi gibi
Gel bizimkini de yıka
Sıcaklarda evet serinletici oluyordu
Evet sonrada mis gibi camasir ascan ayrı terapi
Evet.