Sadece 1 kere giydiğiniz ama kirlenmeyen kıyafetlerinizi tekrar giyiyor musunuz? Temiz kokmaları için neler yapıyorsunuz?

Sadece 1 kere giydiğiniz ama kirlenmeyen kıyafetlerinizi tekrar giyiyor musunuz? Temiz kokmaları için neler yapıyorsunuz?

Giyerim. Dolaba asmak icin kirli, kirli sepetine atmak icin de temiz. O yuzden odamda ayri bir aski var oraya asıyorum. Birkac gun sonra ya da haftaya falan tekrar giydiğim oluyor. Ne o oyle giy cikar tek seferlik. Deterjana falan yazik. Ustelik yıkandıkca yıpranıyor zaten. Hemde as, kurut ayri bir işkence. Bir kere giydiysem duzgunce askiya asarim bir daha giymek uzere. Zaten o hafta icinde mutlaka tekrar ayni kiyafetleri giymis olurum. 3-4 kere giydikten sonra yıkarım. Cok terleme vs olduysa, kokuyorsa tek sefer giyip yikadigim oluyor duruma göre. Ama koku yoksa, ter izi vs yoksa tekrar giyerim.
Bir ara öyle alışkanlık yapıyordum neyseki o huyumdan döndüm o ne öyle bir kere giydin makinaya at makinanın çalışmaktan ömrü tükenir be sen giyiyorsun başkası değil zengin işi bunlar hep
Cevap
6Cevap
Maalesef giyemiyorum ya öyle bir huyum var :) Bir kere giyip çıkardıktan sonra mutlaka tekrardan yıkamam gerekiyor.
Giysi spreyi ya da parfüm sıkıyorum, yeni yıkanmış gibi oluyor
Evet tekrar giyiyorum
tabiki giyiyorum malmıyım ben o ne öyle şımarık zengin bebesi gibin
Giyerim ne var ki kokmadigi sürece fazla yıkamak zaten yıpratır kumaşı.
Bir kere giydiysem ve ter kokmuyorsa temiz ise Giyerim
Eve girer girmez ben duşa kıyafetler kirli sepetine
Uzun süre boş kaldıysa nem yapmıştır. Tekrar hafif yıkamakta fayda olabilir
Evet bir hafta aynı şeyi giyerim kirlenmişse değişirim tabi anın da.
Yıkamazsam içim rahat etmiyor
Yazın giymiyorum. Kışın giyiyorum.
evet giyiyoruz yikarsak yipranir hep
Hayır giymiyorum
Giyerim para verdim
Evet yıkıyorum
Giymiyorum
Bazen
Giyerim
Hayır giymem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?