Ev & Yaşam Sıkma boşaltma kurutma anlamına mı geliyor? MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Çamaşır makinesi Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim arkadaşlar azıcık bir ıslaklık kalmasını sağlıyormuş sadece ben de kurutma derken onu kast ediyordum zaten. Sıkma boşaltma kurutma anlamına mı geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nurgül10 Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 +1 yıl Islak kalan çamaşırları sıkan program tamamen kurutmuyor sıkıyor sadece 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet kurutma anlamına geliyor 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Hayır, fazla ıslak çamaşırlar o bölümde yıkanıyor. Kurutacağını sanmıyorum. 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl O sadece bir çamaşır makinesi, kurutma özelliği yok..Sadece suyunu sıkar, kendin asıp kurutmalısın... 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl evet sıkıp suyunu alıyo sonrada aldığı suyu boşaltıyo işte. nesini anlamadın ki :D 0 3 Yorumla MarsRafinha +1 yıl Pamuk prenses olduğum için ev işi bilmiyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla zirkonn +1 yıl anladım :D neyse zor değil bişi olmaz süper kısada yıka gitsin çokda önemli değil Yorumla MarsRafinha +1 yıl HHsjsjs Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ama. öncesinde durulama yapmak lazım. Soğuk suyu çekip, deterjanı dışarı atacak. Sonra boşaltma diyerek. Sıkacak tüm suyu dışarı atacak 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl evet kurutma anlamına geliyor birnevi 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Kurutma değil daha az sulu bırakma demek 0 0 Yorumla
StormyLovee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl nesini anlamadın ki 0 1 Yorumla MarsRafinha +1 yıl Pamuk prenses olduğum için ev işi bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Islak kalan çamaşırları sıkan program tamamen kurutmuyor sıkıyor sadece
Evet kurutma anlamına geliyor
Hayır, fazla ıslak çamaşırlar o bölümde yıkanıyor. Kurutacağını sanmıyorum.
O sadece bir çamaşır makinesi, kurutma özelliği yok..
Sadece suyunu sıkar, kendin asıp kurutmalısın...
evet sıkıp suyunu alıyo sonrada aldığı suyu boşaltıyo işte. nesini anlamadın ki :D
Pamuk prenses olduğum için ev işi bilmiyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️
anladım :D neyse zor değil bişi olmaz süper kısada yıka gitsin çokda önemli değil
HHsjsjs
Ama. öncesinde durulama yapmak lazım. Soğuk suyu çekip, deterjanı dışarı atacak. Sonra boşaltma diyerek. Sıkacak tüm suyu dışarı atacak
evet kurutma anlamına geliyor birnevi
Tam sayılmaz suyunu biraz alır
Evet boşalma anlamına geliyor.
Kurutma değil daha az sulu bırakma demek
Aynen evet
Ehh yani evet
Hayir
nesini anlamadın ki
Pamuk prenses olduğum için ev işi bilmiyorum
Yazıyor altta