Kaç oda açtığın fark etmiyor dayıcım, iç odalarda yalıtım yok, sıcak odanın sıcaklığını emer, peteğin daha fazla doğalgaz tüketmesini sağlar soğuk oda. Bir esprisi yok anlayacağın
tuğlalar arasına koyulan köpük vb. ürünler ile dışardaki sıcak ve soğuk havanın içeri girmesini engeller yeni binalarda ısı yalıtımı iyi olduğu için düşük ücrete ısınmak mümkün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok fark edeceğini düşünmüyorum
Eder. Doğalgaz anasının âmı oldu, kafadan 200 lira oynar
İki kişi kaldığımız evde geçen kış Max 550₺ ödedik 3+1 de 😂
Geçen sene hayat çok güzeldi, dolar 8 liraydı. Bu sene 3+1 eve en kötü 1200 fatura gelir
Onunla alakası yok , 2 odanin kalriferini açtık sadece. Diğerleri full kapalıydı , komşular isyan etmiştir 😔
Kaç oda açtığın fark etmiyor dayıcım, iç odalarda yalıtım yok, sıcak odanın sıcaklığını emer, peteğin daha fazla doğalgaz tüketmesini sağlar soğuk oda. Bir esprisi yok anlayacağın
Anlamadım 550₺ çok mu gelmiş 3+1 e
Yok o dönem normaldi, şu an 550 gelmez. İstersen tek oda yak yine gelmez, en az 1200
çok fark etmez
Ara katta olsun farketmez çok
Çok fazla fark etmez
100₺ falan mı?
En fazla o kadar
çok farketemz
Nerede Eve çıkacaksın
ısı yalıtımı önemli
Açıkla o ne demek nereden bileceğim ben?
tuğlalar arasına koyulan köpük vb. ürünler ile dışardaki sıcak ve soğuk havanın içeri girmesini engeller yeni binalarda ısı yalıtımı iyi olduğu için düşük ücrete ısınmak mümkün
Yeni guvenlikli bina olacak az mı gelir? Peki yerden ısıtmalı evde fiyat artar mı?
bildiğim kadarıyla hemen hemen aynı oluyor