1 numaralı ev
2 numaralı ev
3 numaralı ev
4 numaralı ev
5 numaralı ev
6 numaralı ev
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3 numaralı ev güzelmiş odada havuz var ve tropikal bir bölge daima güzel olur 12 ay yazı yaşamak sürekli denize girmek bembeyaz kumsal masmavi deniz denizin içine uzanan bambu bir iskele ve üzerinde bambudan bir ev hindistan cevizli muz ağaçları harika
Ayrıca kimseden hediye istemem kendi imkanlarımla sahip olabildiysem ne mutlu ama imkansızı istemek te aptallık olur
Hepside çok güzel, seçenekler çok olunca kada karışıklığı da oluyor. Mesela 6 numaralı evde şu defterlerin varlığı, ah tek başına insanı mutlu eder. Renkli defterlere, renkli kalemlere aşığım, kitaplara aşığım ama siyah renkler hakim, koyu renkler, kasvetli bir havası var bu evin. Bu evi güzelleştiren tek detay masadaki defterlerin varlığı. Pembe ışıkları da sevemedim.
3 numaralı ev şahane, havuz evin içinde mi 😍 İçeri kedi girme olasılığı yok demi😅 Şayet öyle bir olasılık yoksa o evi hediye etsin bana Elon Musk💙
2 numaralı evde de kanepenin örtüleri dağınık duruyor, bu yüzden sevemedim.
1 numaralı eve gelecek olursak odaya aşık olduğum renkler hakim 💛🤎
5 ve 4 numaralı evi eledim, sondan başladım, okulda da ben böyleydim sınav kağıdı önüme geldiğinde 10. sorudan başlardım 9,8,7 diye cevaplardım, bazı şeyler değişmiyor.
5 numaralı ev göz yorucu geldi bana,4 numaralı ev güzelmiş, kasvetli bir havası yok o evin ama ben tercihimi 1 numaralı evden yana kullanıyorum evin intizamı, renklerin sadeliği tam benim tarzım🤎🤍
Yorulmadım🌸😊
@suumisali_ tamamını okudum 😄 ben 3 diyorum evin içinde havuz havuzun içinde ben önümde meyvesuyu dışarısı tropikal iklim zaten ve kış diye bir şey yok 12 ay yaz muz ağaçları hindistan cevizleri bembeyaz kumsallar masmavi deniz tabi ev ıssız bir adada olmalı
Ve bir kano bambudan iskele denizin ortasında da bir bambu kulube dalgalar etrafından geçip gidiyor hafif bir rüzgar saçlarını savururken mis gibi deniz kokusunu içine çekiyorsun sonra palmiyeli deniz ve doğa manzarası günün saatlerine göre rengarenk dönen gök yüzü ve güneş veda ederken ufuklardan kırmızı mor bulutlardan bir tablo ve uçan kuşlar eşlik ediyor manzaraya
Sonra kumsala ateş yakıp balıkları pişiriyorsun menü balık ve kokonat meyvesuyu dalgalar ayağını ıslatırken romantik bir akşam yemeği yiyor ardından da kumsala uzanıp yıldızları izlemeye başlıyorsun ve derin sessizlik içinde huzurlu bir uyku çekiyorsun 🥰

Lütfen bu olsun
Eig için teşekkür ederim 🙂 Sanırım sende benim gibi modern doğal taş evleri seviyorsun 👍
Cevap
32Cevap
Selam gadası 🙃
3 numaralı ev harika olurdu.
Hepsi iyi, fark etmez. 😂
6 numaralı ev
Kayseriden becen tarafı olsa iyi olmaz mıydı nirham hanım
Evlerden bana hitap edeni 3 numara. Zenginin malı züğürdün anca çenesini yorar gibi bi soru olmuş 😆
3 numaralı ev. Bol ışık alıyor ferah iç acıcı. Havuzun üstünün camla örtülü olması ışık alması Bahçesi de hoş . . .
5 numara tam Türklere göre
Hanım duş alırken ailecek onu izlerik
kesinlikle 2 çünkü dış mekandan e yapısını ve ortamını görebiliyorum
Hepsi güzel ama 3 numaralı ev daha bi içime sindi benim
5 numara hoşuma gitti klâsik.
Ayrıntı sevmiyorum hayatım ayrıntı olmuş ev eksik kalsın
Gerçi buna yakın bir ev sahibi oldum diye bilirim.
bilgisayar bizim internet kira
cok odalı ev versin. ev bulamayan ögrencilere evi temiz tutmak ve faturaları ödemek sartıyla bir de dolabı bos tutmasınlar tabi. 6 oda varsa 2 si bende 4 ü de onlara acardım
2-3 arasında kaldım ama havuzlu olan gece ayrı güzel olur 3 dedim
3 numaralı ev, Elon Musk kendi evi yok ki arkadaşların kalıyor. Bize nasıl ev alsın.
6 numaraya bayıldım. Özellikle siyah tonlara.
biz kendimiz alırız boş ver.
4 numaralı ev olabilir.
marsta yapsın bir villa havuzu bahçesi olsun küçük uzaylı köpekleri olsun
Hayal dunyamdaki ev 4 olurdu
Adamın evi yok bana ev hediyesi mi alacak? 😂😂
3, kesin etsin ama..
3 fena değil ama mevkide önemli yani.
6 numaralı ev okyanus kenarındaysa olabilir.
3 Numara, çok güzellll...
Hepsi çok güzel bayıldımmmm🖤
Daha az kafa karistirici, daha estetik ve cevreye gire sehrin icinde gorunuyor
2. olsun büyük geniş çok odalı ferah
Elon bana niye ev hediye etsin
Ben o Yahudi kopeginden çöp bile alm asla.
Ah hiç fark etmez yeterki hediye etsin 😂
Hepsi olur Yeter ki bir tane hediye etsin
1 numaralı ev
1 numaralı ev
2 numaralı ev 😂
2 çok hoş
Evlere bayıldım
Hepsi
İki ya da üç
2 hoşuma gitti
Etmesin evim var
3 numaralı ev