Ev & Yaşam Mobilya seçerken hangisi senin için daha önemli: fiyat mı, tasarım mı? YazanBirey Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Şu dönemde fiyat bir adım daha önemli. Mobilya seçerken hangisi senin için daha önemli: fiyat mı, tasarım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PloverNur Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Paran varsa tasarım daha önemli. Geçen hafta mobilya alışverişi yaptık saolsun sevgilim benim beğendiğim herşeyi aldı 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İşim gereği tasarımı ve işlevi daha öncelikli benim için… 0 0 Yorumla
selenhaniminizz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bence rahatlik sonuçta mobilya bir kez alinan bir şey evet fiyata biraz fazla koyuyoruz ama senelerce gidiyor yani 0 2 Yorumla YazanBirey +1 yıl O da var, doğru diyorsun. Yorumla selenhaniminizz +1 yıl Bak 8 sene önce biz çook pahaliya koltuk aldik o zamanlar paramiz vardi şu an paramiz yok ve koltuklar hala aşırı şık iyi ki pahali almışız ama kaliteli almışız Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Önce kalite benim için 0 2 Yorumla YazanBirey +1 yıl Önemli. Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Kalite ve tasarim daha önemlidir 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Önce kalite önemli sonra fiyatı tabiki 0 0 Yorumla
Zırrrdelii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Her ikiside 0 2 Yorumla YazanBirey +1 yıl Hangisi önceliğin? Yorumla Zırrrdelii +1 yıl Bu dönemde illaki uygun fiyat seçerim çünki ben tayinciyim sürekli biyerde kalmıyorum ama her zaman tercihim kaliteden yana Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Fiyat önemli 0 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Tasarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Paran varsa tasarım daha önemli. Geçen hafta mobilya alışverişi yaptık saolsun sevgilim benim beğendiğim herşeyi aldı
İşim gereği tasarımı ve işlevi daha öncelikli benim için…
Bence rahatlik sonuçta mobilya bir kez alinan bir şey evet fiyata biraz fazla koyuyoruz ama senelerce gidiyor yani
O da var, doğru diyorsun.
Bak 8 sene önce biz çook pahaliya koltuk aldik o zamanlar paramiz vardi şu an paramiz yok ve koltuklar hala aşırı şık iyi ki pahali almışız ama kaliteli almışız
Önce kalite benim için
Önemli.
Aynen öyle
Tasarım benim için çok önemli.
Kalite ve tasarim daha önemlidir
Önce kalite önemli sonra fiyatı tabiki
Her ikiside
Hangisi önceliğin?
Bu dönemde illaki uygun fiyat seçerim çünki ben tayinciyim sürekli biyerde kalmıyorum ama her zaman tercihim kaliteden yana
Fiyat önemli
Tasarım
tasarim
Tasarım.