Ev & Yaşam Mobilya seçerken hangisi senin için daha önemli: fiyat mı, tasarım mı? YazanBireyFenomen Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Şu dönemde fiyat bir adım daha önemli. Mobilya seçerken hangisi senin için daha önemli: fiyat mı, tasarım mı? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PloverNur Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 96% 5 ay Paran varsa tasarım daha önemli. Geçen hafta mobilya alışverişi yaptık saolsun sevgilim benim beğendiğim herşeyi aldı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Queenn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 5 ay İşim gereği tasarımı ve işlevi daha öncelikli benim için… Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
selenhaniminizz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 5 ay Bence rahatlik sonuçta mobilya bir kez alinan bir şey evet fiyata biraz fazla koyuyoruz ama senelerce gidiyor yani Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör YazanBirey 5 ay O da var, doğru diyorsun. Yorumla selenhaniminizz 5 ay Bak 8 sene önce biz çook pahaliya koltuk aldik o zamanlar paramiz vardi şu an paramiz yok ve koltuklar hala aşırı şık iyi ki pahali almışız ama kaliteli almışız Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Tasarım benim için çok önemli. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 84% 5 ay Kalite ve tasarim daha önemlidir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% 5 ay Önce kalite önemli sonra fiyatı tabiki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 26 , eig 99% 5 ay Önce kalite benim için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör YazanBirey 5 ay Önemli. Yorumla AyYıldız0110 5 ay Aynen öyle Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fiyat önemli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 5 ay Ev & Yaşam konusunda 770 görüş paylaştı. Tasarım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 98% 5 ay tasarim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zırrrdelii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 72% 5 ay Her ikiside Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör YazanBirey 5 ay Hangisi önceliğin? Yorumla Zırrrdelii 5 ay Bu dönemde illaki uygun fiyat seçerim çünki ben tayinciyim sürekli biyerde kalmıyorum ama her zaman tercihim kaliteden yana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Paran varsa tasarım daha önemli. Geçen hafta mobilya alışverişi yaptık saolsun sevgilim benim beğendiğim herşeyi aldı
İşim gereği tasarımı ve işlevi daha öncelikli benim için…
Bence rahatlik sonuçta mobilya bir kez alinan bir şey evet fiyata biraz fazla koyuyoruz ama senelerce gidiyor yani
O da var, doğru diyorsun.
Bak 8 sene önce biz çook pahaliya koltuk aldik o zamanlar paramiz vardi şu an paramiz yok ve koltuklar hala aşırı şık iyi ki pahali almışız ama kaliteli almışız
Tasarım benim için çok önemli.
Kalite ve tasarim daha önemlidir
Önce kalite önemli sonra fiyatı tabiki
Önce kalite benim için
Önemli.
Aynen öyle
Fiyat önemli
Tasarım
tasarim
Her ikiside
Hangisi önceliğin?
Bu dönemde illaki uygun fiyat seçerim çünki ben tayinciyim sürekli biyerde kalmıyorum ama her zaman tercihim kaliteden yana
Tasarım.