Ev & Yaşam Sabah uyandığınızda mutfakta ilk yaptığınız iş nedir? YazanBirey Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Filtre kahve makinesini çalıştırmak. ☕️ Sabah uyandığınızda mutfakta ilk yaptığınız iş nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Türk kahvesi koyar bulmacamı çözerim… kahve olana kadar da bi bardak soğuk su içerim… 0 0 Yorumla
lirandaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl limonlu su içmek 1 2 Yorumla YazanBirey +1 yıl Sağlıklı yaşam diyorsun. Yorumla lirandaaa +1 yıl kesinlikleee Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Su içmek ve bir kaşık bal yemek 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Bir bardak su içmekHer zaman yaptigim şey 0 0 Yorumla
alynaiste Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl dalin şampuanla yüzümü yıkamak 1 2 Yorumla YazanBirey +1 yıl Şampuanla yüz yıkamak... ilginç. Yorumla alynaiste +1 yıl yüzümde yaralar var onlara iyi geliyo Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Su içmek 1 1 Yorumla YazanBirey +1 yıl Mantıklı. Yorumla
Aylin_Aileen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl kahve içmek, senin? 0 2 Yorumla YazanBirey +1 yıl Benim de öyle. Yorumla Aylin_Aileen +1 yıl ;) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kahve içmek 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı. Kahve yapmak 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Su içmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türk kahvesi koyar bulmacamı çözerim… kahve olana kadar da bi bardak soğuk su içerim…
limonlu su içmek
Sağlıklı yaşam diyorsun.
kesinlikleee
telefona bakmak
Çöpleri dışarı çıkarmak.
Su içmek ve bir kaşık bal yemek
Bir bardak su içmek
Her zaman yaptigim şey
dalin şampuanla yüzümü yıkamak
Şampuanla yüz yıkamak... ilginç.
yüzümde yaralar var onlara iyi geliyo
Su içmek