Ev & Yaşam Sabah uyandığınızda mutfakta ilk yaptığınız iş nedir? YazanBireyFenomen Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Filtre kahve makinesini çalıştırmak. ☕️ Sabah uyandığınızda mutfakta ilk yaptığınız iş nedir? Görüş Yaz 22 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Queenn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 5 ay Türk kahvesi koyar bulmacamı çözerim… kahve olana kadar da bi bardak soğuk su içerim… 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 84% 5 ay Bir bardak su içmekHer zaman yaptigim şey 0 0 Yorumla
lirandaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 100% 5 ay limonlu su içmek 1 2 Yorumla YazanBirey 5 ay Sağlıklı yaşam diyorsun. Yorumla lirandaaa 5 ay kesinlikleee Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Kahve içmek 0 0 Yorumla
Aylin_Aileen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 5 ay kahve içmek, senin? 0 2 Yorumla YazanBirey 5 ay Benim de öyle. Yorumla Aylin_Aileen 5 ay ;) Yorumla
alynaiste Takip Et Xper 5 Yaş: 19 5 ay dalin şampuanla yüzümü yıkamak 1 2 Yorumla YazanBirey 5 ay Şampuanla yüz yıkamak... ilginç. Yorumla alynaiste 5 ay yüzümde yaralar var onlara iyi geliyo Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 25 , eig 94% 5 ay Su içmek 1 1 Yorumla YazanBirey 5 ay Mantıklı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Türk kahvesi koyar bulmacamı çözerim… kahve olana kadar da bi bardak soğuk su içerim…
telefona bakmak
Çöpleri dışarı çıkarmak.
Su içmek ve bir kaşık bal yemek
Bir bardak su içmek
Her zaman yaptigim şey
limonlu su içmek
Sağlıklı yaşam diyorsun.
kesinlikleee
Dolaba bakmak
Çayı koymak
1 bardak su içmek
Kahve içmek