Ya benim eski sorumdan hatırlayan vardır hamam böceği kovaladıydı beni. Yine kovaladı evet. Ve uyuyamıyorum.
Bu hanfendi bide yumurtlamış 10-15 tane karınca gibi yavrusu var lavuğun. Tuvalete kalktım hamam böceği orada korkuttum biraz onu uğraşmak istemediğim için (bide uğraşmak için) sonra beni kovaladı bu bende odaya gittim güldüm falan telefonu şarja takmaya bi eğildim şarj aletlerinin oradaydı... Yatağın altına kaçtı bende salona kaçtım uyuyamıyorum resmen özel harekat gibi... Ne yapacağım...
Bu hanfendi bide yumurtlamış 10-15 tane karınca gibi yavrusu var lavuğun. Tuvalete kalktım hamam böceği orada korkuttum biraz onu uğraşmak istemediğim için (bide uğraşmak için) sonra beni kovaladı bu bende odaya gittim güldüm falan telefonu şarja takmaya bi eğildim şarj aletlerinin oradaydı... Yatağın altına kaçtı bende salona kaçtım uyuyamıyorum resmen özel harekat gibi... Ne yapacağım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamam bocekleri açık yerlerde yuva yapmazlar bi delk filan varsa ordadır yuvası orayı bul silikonla kapat benim de aynı sorun vardı banyodaki kırık fayansın arasından çıkıyolardı heryerdelerdi kapatım oraları hep şimdi son 1 aydır görmüyom yoksa onlar çok hızlı ürüyo benim 2 kedim var ikisi durmadan öldürdükleri haldebirmiyolardı
ya anneleri şu an odamın önünde duruyor uzun bir süredir, acaba bardak ile yakalayıp atsam çocukları annesiz kaldığı için beslenemeyip ölür mı diye düşünüyorum siyricam gerçekten 😰😰
İmkanı yok ya profesyonel bi ilaçlama firmasıyla anlaşıcan ya da deliği kapatıcan marketten nalburdan aldığın ilaçlar yaramaz bu hayvanlara bu hayvanlar oyle bi iletki yavruları bile haftalarca aç kalabiliyor
Odama nasıl gidicem ya
Salonda uyuyamıyorum şu an koltukta kırıntı var
Cesaretimi toplayıp gidiyorum..
HALA KAPIMİN orada ŞAKA GİBİ
Yav vur terliği alnının ortasına merak etme günah veya yazık degil o bocekler insanlara zarar veriyor hastalık taşıyo yapıştır terliği kafasına
Cesaretim yok işte..
Derin bi nefes alıyorsun sonra koş ona bakmadan veya uzun bişeyle türt yolundan çekilsn
Girdim yatağa... Gelmez inş odaya... Gördüm yolda...
Adres verde ben benim canavarı oraya yoluyum 1 saate sinek bile kalmaz evde
Kiral...
Bunların babası da varmış kocaman..
Dikat et evdeki hiyerarşi her an degişebilir bi bakmışsın darbe yemişsin
en tiskindiğim illetli böcek türü. Eğer bi evin içinde varsa onu görmeden bile kaşınabilirim. En baba çözümü şırınga halinde satılan ilaçlardır.
ŞU AN BENDE KASİNİYORUM UYUYAMIYORUM SALOJA KAÇTIM BURDADA OSURUK BÖCEĞİ VAR HATVANAT BAHÇESİNDEYİM
Deve kuşu yumurtası al eve bitane hayatın tertemiz olsun. Hamam böcekleride seni kovalamasın
HAMAM BÖCEĞİ İLE 1V1 ATIYORUM ŞU AN NEY
Skor
aşko ya ilk cıktıgında ilaçlamacı bulup arasaydın ya ilaçtıracaksın mecbur yoksa yerler evi tahtaları giysi mobilya bi bok kalmaz duzgun
Annemler sıkıntı asko istemiyolar, abim hamam böceği ilacı getircek hadi hayırlısı yoksa Yin Yangın gerçek anlamı olan iyilik ve kötülük arasındaki dengenin kötülük kısmını bulup kafayı sıyırmaya yer açmak üzereyim
ya ĞQŞSPQLEPSPWD kerhane accaklar hammam böcekleri aşkım kurtulursun ins tez vakitte iğrencler
ODAMİN ÖNÜNDE DURUYOR YARIM SAATTİR ABİ SANKİ DAYAK YİYECEK GİBİ HİSSEDİYORUM
YA TROLL GİBİ GELİYO AMA GERÇEK
İnsandan kork sen hamam böcüğü birşry yapmaz
Kovaladı, yatağıma kadar geldi
Gelsin belki sevgi bekliyordur
Hala kapımin orada...
Öldürmek aklına gelmedi mi?
Öldürsen bile fazlası var abi yetişemiyorum hiçbirine
Evin belli yerlerine kükürt dök kaçarlar
ins
Çocuk var mı evde
Kovaladiydi puauahshhs