Arkadaslar kuzenime ceyiz hazirliyoruz. Bazen bu ceyiz olayi abartiliyor bu yüzden yardiminiza ihtiyacim var! Sizce en önemli yani olmazsa olmazlar nelerdir bir gelinin ceyizinde. Ailelerin bohcasi hediyesi olmayacak , sadece ev icin tekstil ürünleri, tencere, mutfak ve ev arac gereclerinden gidelim. 😊
Öncelikle selam. Ben de aynı soruyu sordum. 6 veya 7 lt düdüklü ama çabuk pişirmeyi şart. Malum yeni nesil bizler pek yemek yapamıyoruz. Beceriksiz demesinler. Ucuz düz beyaz 6 kişilik yemek takımı lazım. 18/10 Paslanmaz çelik ve en az 3 mm kalınlıkta misafir için 72 parça ya tamamlanan lazım. Bıçak sonra alsan da olur. Ben daha almadım. Bıçakların keskin olması lazım. Granit tencere için önerim yok. Ben Taç marka aldım. Markasız olmaz tabi ki. Çelikte İndüksiyon tabanlı. Aşiret değilsen Maxi boy 1 tane demlik yeter. Ama ucuza kaçma. İleride kullanamazsın. Eldiven alışkanlığın yoksa sapı metal olmasın. Instagram'da Trendy. cafe sayfasını takip et. Yarı fiyatına gelir. A-101 ile BİM e markalar geliyor. Kaçırma derim. Bardak olarak 36 parça su takımı alsan tüm ihtiyacın tamamlanır. Elektrikli daha almadım ama kahve makinesi alanlar pişman metal elektrikli cezve var Sinbo. Şimdilik onu düşünüyorum. Çaycı da metal Sinbo ihtiyacı karşılar bence. Tost makinesi de Sinbo bence. Tabi köfte vs yapcaksan başka. Çalışıyorsan fritoz al çok aşırı kullanışlıymış. 2 kaşık yağla kızartma ve hemen pişen fırın yemekleri oluyormuş ben de alcam. Blander mini aldım. Kasaplık yapmicam sonuçta. Ama 1500 wolt al en az. Çeyizlik Kerim'in genelini Hepsiburada dan alıyorum sürekli indirim ve kupon oluyor. Trendyol da flash ürünleri takip et. Vileda seti kirli sepeti seti gibi şeyleri dolap uygulamasında yeni etiketli olarak züccaciye sayfasından alabilirsin.
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar güneş yalnız olsada etrafına ışık saçar üzülme doğruların kaderidir yalnızlık kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar