Merhaba.
Toz torbasız ve çekiş gücü yüksek bir elektrik süpürgesi arıyorum. 3000₺ gibi bir bütçem var, bütçemi aşmayacak şekilde tavsiye verebilir misiniz?

Merhaba.
Toz torbasız ve çekiş gücü yüksek bir elektrik süpürgesi arıyorum. 3000₺ gibi bir bütçem var, bütçemi aşmayacak şekilde tavsiye verebilir misiniz?

Resimdekini almanı kesinlikle tavsiye etmem su haznesi kırılınca çöp oluyor yedek su hazneside üretilmiyor.. çekişi güzel ama yedek parçada sıkıntı var...
Görseli gelişi güzel bir şekilde ekledim hiç bakmadığım bir marka.
Yinede aklında olsun...
Selam gadası 🙃
Genelde şimdiki süpürgeler hem toz torbasız oluyor. Sende dilersen Arzum ya da Philips markalarına bakabilirsin. Üç aşağı beş yukarı o fiyatlara makine bulman var.
bizim evde kullandığımız rowenta toz torbasız gayet memnunuz çok aşırı çekim gücü var kolum ağrıyo bazen mücadele ederken 😀
Bütçene uymuyor ama philips marathon çok iyi tavsiye ederim. Belki trendyolda vs indirime girebilir takip edebilirsin.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🧚🏻♂️
Cevap
5Cevap
Bende Karaca Vantuz var gayet kaliteli tavsiye ederim
Kaç Watt peki biliyor musunuz?
yok karaca vantus yaramaz
İnternetten baktım 899 watt yazıyor Vantuz 4 modeli
Teşekkür ederim
urunlari satarak soyluyorum alacagin iki model var pihilips veya arnica
@Istanbul1984 biz memnunuz kardeşim halıyı tutup kaldırıyor son güçte.
evet urunun cekim gucu guzel ama dedim urunler cok daha iyi bir nepze daha ucuz
resim nasil atiliyor bakayim atayim
resim nasil atiliyor burdan
@Istanbul1984 buradan atılmıyor link atabilirsin sadece
anladim yoksa benim saattim urunler simdi karaca rovanta arnica fakir Arzum philips electrolux rowanta hepsinin bayisiyim
@Istanbul1984 hepsi iyi markalar
Ben süpürge aldığım zaman önce sessiz oluşuna bakmıştım. ki gece 2’de de 3’te de kalkıp temizliğimi yapabileyim rahatça😂malum apartman hayatı😏 elektrolüx marka sesi de 58 desibel. çok da memnunum. Yani o kadar ki 2. ciyi bile yedek olsun diye almıştım zamanında 🤭fakat sonradan robot süpürge alınca artık normal süpürgeyi ayda bir veya iki defa ya kullanırım ya kullanmam.
Arzum Olimpia Power Cyclone al kesinlikle. Fiyatı da uygun 2.200₺ şu an Media Markt’ta
Geçen bizimkisi yandı 1200’e aldım ne aldılar onuda bilmiyorum ama eve temizliğe gelen varsa çokta kaliteli bişey almamak lazım
pihilips veya arnica tavsiye ederim
Beko elektrik süpürgesi güzel
Dxp iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?