Küçük bir odam var evde, baştan dizayn etmek istiyorum. L koltuk alacağım, aranızda kullanan var mı, memnun musunuz?

Küçük bir odam var evde, baştan dizayn etmek istiyorum. L koltuk alacağım, aranızda kullanan var mı, memnun musunuz?

L koltuk birçok bakımdan küçük alanlar için avantaj sağlayan bir mobilya. Hem şık hem rahat hem de odaya kendi başına ergonomik bir form sağlar, odanın kalanını daha işlevsel kullanabilir ve kolay dekore edebilirsin.
Özellikle genç odası ya da okuma alanları için ayrılan bölümlerde gayriresmî bir hava oluşturuyor.
Ben L koltuk aldim hatta U gibi baya buyuk ve genis. Hic pisman degilim. Alt kismi acik oldugu icin silmeside kolay asiri memnunum o yuzden. Rengide gri mavi tonlarda oldugu icin kirlense bile belli olmuyor. Tavsiye ederim o yuzden. Hele yeni eve cikacaksan ve modern dizayn istiyorsan oldukca hos olur L koltuk
Cevap
7Cevap
Oda küçükse evet L koltuklar kullanışlı, bir de açık renk tercih edersen. Oda olduğundan daha büyük ve ferah görünür.
Evet bizde de var sadece odayı temizlerken koltuğu çekmek biraz zor oluyor o kadar onun dışında kullanışlı: )
3'e 3 veya 3'e 2 olabilir
Yat uzan Ayaklarını uzat köşeye çekil
Mesela ben şu anda üçlü koltukta oturuyorum Televizyonun karşısında yani şu koltuğun bir çıkıntısı olsaydı iyi olurdu ayaklarımı uzatırdım biraz da yayılırdım
Çok kullanışlı olduğunu söyleyemem. Odan ufaksa ideal çok yer kaplamaz
Kullanışlı memnunum çok rahat ve güzel oluyor her açıdan diğer koltuklardan çok daha iyi her şekilde
Evet daha geniş ve rahat oluyor. Hem çok yerde kaplamıyor. İdeal.
Çok iyidir. Ama az tiftiklenen ve kolay temizlenen materyelden seç
L koltuk pişmanlıktır bence. 3 yıllık evliyim çok hevesle almıştım ama hiç rahat bulmuyorum
Kullanışlı mi bilmem o yerine göre evin şekli ne göre değişir ama çok rahat oluyo
oda küçükse L koltuk mantıklı
Alabilirsin kullanışlı bence.
Evet kullanışlı ve rahat.
Açılır kapanır al çok güzel
Küçük olan oturma odalarına iyi oluyur l koltuk
hiç sevmem ya
Evet çok yer kaplamiyor
Evet kullanışlı.
Açılır kapanır alırsan çok iyi ben kullanıyorum
Kullanışlı bence
Kullanışlı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?