Temizliği seviyorum ama kendim yapmak istemiyorum. Evim çöp ev olmaya aday, ne yapacağım?

Başlıktada dediğim gibi evim çok pis. Bu durum benide üzüyor sevmiyorum böyle olmayı ama bir şekilde temizlik yapamıyorum. Gidiyorum iş yapacağım odaya boş boş bakıyorum dönüp geliyorum. Artık çok rahatsızım bu durumdan. İçimde temizlik aşkı var. Sosyal medyada temizlik videolari izliyorum terapi gibi bayılıyorum ama kendim yapmaya kalkamıyorum. Lütfen bana yardım edin ne yapabilirim nedir bu üstümdeki durum? Yanlız yaşıyorum hayatımda da kimse yok mutsuzum ondan olabilir diyorum ama bi yandan da annem geliyor aklıma annemin ne zaman canı sıkılsa deli gibi temizlik yapar. Bu durumu yaşayan var mı nasıl kurtulacam?
Temizliği seviyorum ama kendim yapmak istemiyorum. Evim çöp ev olmaya aday, ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı çağırayım beraber yapalım diyorum ama gelen bayan yüzüme tükürür diye korkuyorum. Parayla cekilecek çile degil haklıda olur#temizlik #bakım #psikoloji #stres #yanlızlık
Güncellemeler
+1 yıl
...