Sac, baş, cilt , ve ev elbiseler
Nasil her zaman güzel kokar
Her gün mü camasir yikanilir
Yerler silinir
Banyo yapilir
Nasil her zaman güzel kokar
Her gün mü camasir yikanilir
Yerler silinir
Banyo yapilir
Her gün çamaşır yıkamana gerek yok ama her gün iç çamaşır ve kıyafetlerini değişmelisin. Saçların her daim temiz olmalı. Tüylerine dikkat etmelisin. Kaş, bıyık, kol, bacak neresi varsa yani tertemiz olmalı her daim. Güzel fresh bir parfümün olsun. Tırnakların el-ayak farketmez her zaman temiz ve bakımlı olsun ojeli olmak zorunda değil ama temiz olmalı araları falan. Dişlerin aynı şekilde. Nefesin tertemiz kokmalı bunun için sakız veya başka ürünleri çantanda bulundurmalısın. Ter en önemlisi her daim çantanda roll on falan olsun. Benim kendimde temizlik olarak dikkat ettiklerim bunlar.
Cok dogru söylüyorsun tesekür ederim yorumun icin
Tüy konusunda ulasamadigimiz noktalar olabilir bunu nasil halledecegiz
Veya 1-2 günde yine uzuyor
Neyle alıyorsun ki 1-2 günde çıkıyor? Eğer jilet yapıyorsan o zaman 2-3 günde bir duşta temizleyeceksin ama ağda yaparsan zaten çıkmaz o sürede. Ulaşamadığın yerden kasıt nedir anlayamadım? İnsan her yerine ulaşabilir mantıken?
Bacagin alt kısımı popo ya dogru veya kalca
kolun arka kisimi omuza dogru
Nasil yapacagimi bilmiyorum
Agda yapinca da sanki kilari almiyor
Otur eğil bir şekilde illaki ulaşırsın
Peki
Agda nasil yapiliyor
Belki Ben yanlis biliyorum diye tam tüyleri cekmiyor
Video falan vardır illaki izle onları youtube gibi bir nimet var eliminiz altında. Yapıştır çek yani kılların ters yönüne doğru
Vücut kıllardan ve tüylerden arındırılmalı, her gün duş alınmalı, saçlar ve vücut kremlenmeli-nemlendirilmeli, çamaşırlar her gün değiştirilmeli-temiz giyinilmeli (özellikle iç çamaşırlar) bunlar yapılırsa temiz olunur zaten. Ayrıca haftada 2-3 defa bakım da yapılmalı, her gün rutin bakım olmalı.
Dogru diyorsun ama nemlendirmek bu sicak havada zaten bogulduk sicak havalardan
Her evin ve Kişinin kendi rutini vardır. Örn ben yazın her gün 2 kere duş alırım. Bir kıyafeti max 2 kere giydikten sonra yıkarım. Kışın sıklığı azalır mesela. Benim kendimi rahat hissetmem önemli temizlik için. Evi de haftada bir dip köşe temizlerim. Benim için bu rutin yeterli oluyor mesela.
Iyiymis
Sen de öyle bir rutin belirle mesela. Ona göre devam et. Özellikle yaz aylarında terden dolayı vücut daha fazla kokuya sebep oluyor. Bunun için sıklığı arttırmak önemli. İç çamaşırları daha sık değiştirmek önemli. Ben erkek olduğum halde ( akıntı vs falan olmadığı için söylüyorum) günde iki kez değiştiriyorum.
Aynen
Kadin halinden de anliyorsun
Meslegin ne acikcasi merak ettim
Cevap
2Cevap
Işe kalbini temiz tutmakla başlayabilirsiniz
Ben yeni üye oldum buraya nasıl arkadaş edinebilirim
Su ve sabunla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?