Yemek masa takımı ve salon dekorasyonumu gold renkten yana kullandım. Perde fonlarım ise saten ve gold detaylı. Açık gri ve şampanya rengi arasında gidip geliyorum salon duvar rengi konusunda. Göreceğiz bakalım. 😂

#beyazorkidem😘
Yemek masa takımı ve salon dekorasyonumu gold renkten yana kullandım. Perde fonlarım ise saten ve gold detaylı. Açık gri ve şampanya rengi arasında gidip geliyorum salon duvar rengi konusunda. Göreceğiz bakalım. 😂

#beyazorkidem😘
Açık gri güzel tercih olabilir senin için balım 💕 bizim evde inci beyazı kullandılar. Ben de genelde salonda açık renklerin kullanilmasindan yanayım.
🌺😘
Açık Gri: Yazdıklarına göre, yerinde olsam açık gri seçerdim. Şampanya rengi artık sıradan ve gözümde doğru canlanıyorsa o salonda iyice sıkıcı olur, bence.
Cevap
21Cevap
Beyaz olabilir
Büyüklüğüne, ışık alma şiddetine göre değişir.
Salonunuz görseldeki gibiyse çok hoş gerçekten
Sehpa seçimleri hariç benziyor diyebilirim 🌺
Açık renk ve basit desenli duvar kağıdı salin için en iyi çözüm. En az 7 yıl sorunsuz gidiyor.
Hiççç sevmemmm gold gibi gösteriş içeren şaaşalı cafcaflı renkleri ve eşyaları.. sade şıklık severim, beyaz mobilya iyidir
Hangisi daha sade onu kullan bence diğer renklerin perde VS oldukça hareketli dikkat çeken renk..
Daha açık fazla hiç böyle baskılayan şeylerden olmamalı hafif kirli beyaz mükemmel olur.
Ben sade dizayn yapardım. Beyaz, Krem, açık gri filan
Benim gönlüm griden yana sultanım, biliyorsun. :)
Soft renkler olmalı tercihim beyazdan yana tek duvarı da lila olabilir
Hepsine aykırı bir renk olsun odaya giren rainbow havası yaşasın
Bu fotoğraf senin evin mi
En yakın temsili fotoyu koydum
Osmanlı sarayı mı kurdun bu ne bu yaşta
Kocam saolsun
😄😄😄
çok göz yoruyo ben sade seviyorum açık gri ya da koyu yeşilin açık tonu güzel
Mobilya ve perdeye uygun olmalı ama boyadan tercihim ya duvar kağıdı daha şık ya da İtalyan boya. Tabi salon büyükse İtalyan boya
Bunlar bana göre lüks
Kümesten bozma bir yerde yaşıyorum
Üstelik sağım solum gerçek kümes
Bej rengi de olur gold a uyumlu tonunu secersen..
Açık renkler olmalı ki aydınlık olsun oda
Mordan başka renk düşünemiyorum
Bende gold ve beyazdan kullandim
Şampanya rengi hoş olur bence.
Açık renkler tercihim
Şampanya rengi iyi gider.
Biz bunlara beyaz amerikalı muhafazakarlar diyoruz
ferah olsun
Krem
Para var huzur var
Krem rengi bence
Acik tonlarda