Herkese selamlar,
Sizi bir iyilik hareketinin parçası olmaya davet ediyorum! 📣
Yaşadığımız dünyayı ve doğayı korumak için hepimizin yapabilecekleri var, geri dönüşüm ise bunların en önemlilerinden biri. OMO, çevre kirliliğinin sebeplerinden biri olan plastik atıklara yeniden hayat vermek amacıyla yola çıktı ve İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Projesi’ni başlattı.
Sen de “Plastikler atığa değil, çocuklar için oyun parkına dönüşsün” diyen OMO’ya desteğe hazır mısın? #DeğişimSensizOlmaz

İyilik İçin Kirlenmek Güzel Projesi nedir?
OMO, mahallelerimizdeki okul önlerine geri dönüşüm kutuları yerleştirdi. Burada biriken plastikler atık olmak yerine, çocuk oyun parklarına dönüşecek ve çocukları mutlu edecek. Şimdilik sadece Ümraniye, Üsküdar ve Beykoz ilçelerindeki 169 ilk ve orta okulun önünde bulunan ‘OMO İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Geri Dönüşüm Kutuları’ hepimizin desteğiyle çoğalabilir. OMO İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Geri Dönüşüm Kutularına atacağın her bir plastik, bir gülümseme demek. Ben plastik atıklarımı bu kutulara atmaya başladım bile, sen de yapabilirsin. Unutma; değişim, sensiz olmaz.
Ve ilk güzel haber geldi bile: Sadece iki aylık süreçte toplanan 196 kilo geri dönüştürülebilen plastik atıkla hayata geçirilen ilk İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Parkı, Ağrı'nın Uzunyazı Köyü'nde çocuklarla buluştu. 🤗

Teşekkürler OMO! 💙

Parklarına kavuşan Ağrı Uzunyazı Köyü’ndeki miniklerin notlarına bakar mısınız? 🥰 Bu tatlılık ❤️ ben.

Sen de çocukların yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak istersen projenin detaylarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsin.
Gel değişimi birlikte başlatalım! ♻️ Yaşadığı bölgede oyun parkı olmayan çocukların yüzündeki gülümseme için kolları sıvamaya hazır mıyız?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer