Nerden bulabilirim evini paylaşacak birini ya bildiğiniz bir site vesayre var mı?
Konya'da yaşıyorum
Konya'da yaşıyorum
Eğer tek başına ve ilk defa ayrı eve çıkacaksan tahmin tahmin ettiğinden çok daha fazla zorlanırsın bence. Şu anki evlere istedikleri kiralar bundan birkaç yıl önceki lüks dairelere bedel. Üstelik verdigin paraya da ödediğin kiraya da asla değmeyecek evlerden bahsediyorum
Bu devirde kime güvenip evine alacaksın ya da evinde yaşayacaksın?
Benim ev sahibim de aradı geçenlerde "evden çık başka kiracı buldum" diyemediği için kibarca ağzımı aradı; "belki bir arkadaşınla daha uygun bir eve çıkmayı düşünürsün vs" dedi. "Uygun ev varsa hemen çıkayım" dedim.
Karşılık olarak da "peki ev arkadaşı ister misin? masraflarına ortak olur" gibi şeyler söyledi.
Net bir şekilde "Tabii ki istemem. Tanımadığım insanın evimde ne işi var? Hırsız mı sapık mı ayyaş mı nereden bileyim?" dedim. Telefonu kapatmak zorunda kaldı.
Anladım zor evet biliyorum ama tek olmuyorki nereye kadar
Ben yeni çıktım, eşyan falan varsa çok zorlanmazsın. İyice araştır acele etme. Okullar kapandı, çok yer boşaldı, ilanları iyi kontrol et. Bir de ben tek çıktım ama hani anlaşabileceğin bir veya birkaç arkadaşınla çıkarsan daha iyi olur. Olmadı zaten oturan bayanlardan kiracı arayanlara bak.
Bu devirde getiremezsin
Kira
Doğalgaz
Elektrik
Su
Yemek
Daha bir sürü ihtiyaç
10 bin TL maaş alsan bile geçinemezsin
Cevap
6Cevap
Otur babanın evinde kira yok fatura derdi yok.
Öyle olmuyor canım işte ortak olsam biriyle güzel olacakta bakalım
2-3 arkadaş bulursan harika olur tabi de kendi başına zorlanırsın.
Konuşalım özelden bi
Güvenilir değilki siteler falanda zor gibi
Çok zor
1 tane esyali var çok hesabli
Nerde
Evet
Sahibindende veya form sitelerinden bulabilirsin
Merhabalar Konya'da mı arıyorsunuz?
Evet
Anladım aslında bir ev varda bütçen ne kadar
Yani ortalama çokta büyük bir bütçe veremem en fazla 1000 verebilirim
Semt farkeder mi