Senin evleneceğin yok bari boşa gitmesin diye her yere dantel örtmüş 😅 sevmiyorum dedikçe anlamıyor, üzmeden nasıl ikna edebilirim?

Senin evleneceğin yok bari boşa gitmesin diye her yere dantel örtmüş 😅 sevmiyorum dedikçe anlamıyor, üzmeden nasıl ikna edebilirim?

İnan bana aynı annelerden buralarda da var! İstemediğini nazik bir dille anlatmayı denesen çok iyi olabilirdi. Evime dantelleri yakıştırmıyorum diyebilirsin, ya da bu dantelleri daha güzel yakışacağını düşündüğün birine hediye etmek için annenden nazikçe izin alabilirsin. Bunları yaparken, ya da kendi kafandakini yaparkense nazik olmayı unutma, tatlım.
Valla bilmiyorum. Dantel kullanan biri değilsen evlenmende bir şey değiştirmez hani. Sanki evlenen insanlar dantel mi kullanıyor. Bende şahsen kullanmıyorum. Annene bunun zevk meselesi olduğunu anlatmaya çalışabilirsin.
O gidene dek o danteller orada dursun, hatta o geleceği zaman da sen ser, gönlü olsun, o narin yüreği incinmesin.
O dantellere nasıl da emek vermiş, öp o güzel ellerini anneciğinin
Bu olayın tek bir çözümü var, annenin senin evine kendi evi gibi bilmemesi. Bunu da maalesef ki üzüleceğini bile bile senin söylemen gerekiyor
Cevap
15Cevap
Bir çözümü var; evlen! Eşim sevmiyor, de. 🤣
Kiminle evleneyim 😂 uygun aday yok
Beyaz attaki benim onun ki siyah olsun 😂
Bence direk söylemelisin
Söyledim de ikna olmadı 😂
Hmm tavsiyelerim bu kadardı 😂
Bırak kadıncağız örtsün, hevesini alsın. Onu da çok görme bari.. 😂😅
Bunun hevesi mi olur ama 😂
Dantel, el işi örenler kadınlar baş tacıdır. Annene söyle kazak örsün bana 😃
İplerini alırsan örer 😂😂😂
Ya ne tatlı bırakıyorsun kadın çaresi ne güzel keşke benim annem de böyle danteller örse
Anneme söyleyim anında örer yollar sana birkaç haftaya 😂
Entel dantel işler 😂😂😂 eskiler neden seviyor bunları hiç anlamıyorum 2,3 parça kullanılır bazı yerlerde de her yere konmaz bence
Bence de ya 😂 bana kalabalık gibi geliyor ev dediğin sade olur
Anne bunları evlendigimde özel kulanmak istiyorm de suanlık benim icin sakla üzerine falan bişey dökülürse cok üzülürm de geçiştir🤣🤭en azından bi sürelik idare edebilir
Bence zıtlaşmamak en iyisi. Sen bir şey deme, kırma da gönlünü. Dursun öyle biraz. Sonrasında gidince kaldırırsın dantelleri.
Shsjssh ne güzel işte 😃 engel olma keyfini çıkar
Ben dantelli şeyleri çok seviyorum acaba bu bir zevk mi yoksa benim zihnim mi demode 😂
Maalesef bir yolu yok, anlamı nedir diye sor sana uzun uzun anlatsın
Dantellerin üstüne kahve dök bir daha çıkartıp sermeye kıyamaz
Ne güzel bırak örtsün kadıncağız hevesini alıyordur 😂 gidince kaldırırsın sende ne olacak
ben çok sinirlenirim böyle bişeye şahsen benim evime annem ne karışıyor mesela
Dantelleri evinden mi getiriyor? yuh😑
Valize koymuş gelmiş 😂
Heves ediyor demek ki.
Hevesini kıran ben 😂
Kahve dökerim her tarafa de 😄
Çok mantıklı bak bu🙄
Yapmamasını rica ettin mi
Evet
Dantel sadece iç çamaşırında kullanıla bilir gerisi gereksiz.
Üzmemek umrumda olmazdı, nefret ederim
eve alma
Annemi mi 😂
Allah'ım ya ahhdhchhd
anne ben istemiyorum de
ne hoş
Yak hepsini
konuş annnenlee hshdgsjkskajsj
evleneceğim erkek arkadaşım var sevmiyor de
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?