Yazlığa Amerikan mutfak yaptıracağız. Çok heyecanlıyım, uzun zamandır istiyordum. Sizce kullanışlı mı? Evinde ister miydin?

Yazlığa Amerikan mutfak yaptıracağız. Çok heyecanlıyım, uzun zamandır istiyordum. Sizce kullanışlı mı? Evinde ister miydin?

Sol resimdeki gibi gayet güzel ve şık, oturulacak kısım bir nebze ayrı bir alan oluşturuyor mutfak için. Fakat sağ taraftaki resimde hem oturma alanına sırt çevirip iş yapıyorsun, hemde misafirler sana sırtını dönük oturuyor, o okadar pratik değil zanlımca.
Ben, çok et tüketen bir insan değilim. Haliyle kokan yemekler yapmadığım için sıkıntı olmazdı. Ama böyle ciğer, biftek, kelle paça gibi yemek seven insanlara tavsiye etmem. Hele ki titizlerse. Türk insanı Amerikan mutfağı dendiği zaman hemen mobilyalara yemek kokusunun sineceğini öne sürer mesela.
Ben yine de severim geniş mutfak ve oturma alanından toplu temiz mutfak dolaplarını seyretmek bana huzur verir nedense😂
2 ay boyunca kullandım başka Bi evde yaşıyordum ama kullanışlı değil misafir geliyor yemek yap mutfak temizle misafir orada oturucak göz zevki bozulur zevkini geçtim koku yapar kokuyuda geçtim sen orada bişe yaparken misafir gelip yardım edicek olmaz ki rahat edemezsin bana hiç kullanışlı gelmedi
Benim Amerikan mutfak. Misafir geldiğinde mutfakta işlerimi yaparken aynı zamanda misafirlerimle de ilgilenebiliyorum. Çocuklu aileler için de çok büyük avantaj. Ama ocağa yakın pencere olması gerekiyor yemek kokusunun çıkması için. Davlumbaz güçlü de olsa yeterli olmuyor.
Hayır ya istemem her zman düzenli olmak zorunda hasta veya yorgun olunca insan biraz geç toparlıyor. Leş gibi kokar ortalık. Ben istemem. Açık mutfağı olacak insanın eli boş olması gerek
koku olayı sıkıntı evet ama ben yazlık olduğu için sorun etmedim
Cevap
8Cevap
Evet kullanışlı bence
Ben tercih etmedim yemek yaparken çok dağınık çalışıyorum aniden misafir gelse hoş olmaz ve yemek kokusu açısından istemedim
Bize adet olarak pek uygun değil aslında toplumsal yapımıza.
hm bunu düşünmemiştim ama yazlıkta yaptırıyoruz sonuçta sorun olmaz
Ben sevmiyorum. Her oda ayrı olmalı. Mutfak da buna dahil.
Böyle mutfaklara bayılıyorum ya, hayalimde de var Amerikan mutfak yaptırmak
ben ayri mutfakciyim ama durumlar geregi amerikan maalesef
İstemem çünkü ben çok yemek yapıyorum koku her yerr dağılır
Ben isterdim hem ayrı 2 oda temileme derdi yok hemde pratik en güzeli
aynen çok pratik oluyor
İstemem ayrı mutfak severim.
kullanışlı olsun isterdim
amerikan mutfak sevmem ayrı olması daha iyi
Istemezdim. Koku tum eve dagilir
Mutfak dediğin ayrı olur. Kokusu görüntüsü vs
Artısı da var eksisi de ben alıştım ama fark etmez
bence güzel