• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Ev & Yaşam

Çalışan kadın ev işlerini de yapmak zorunda mı?

Enperatriz_Eztia
Enperatriz_Eztia Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
106

Merhabalar,

İş Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Selam gadası 🙃

Normalde yapmak zorunda diye bir şey söz konusu değildir. Kadın eşini ailesine saygısı olduğu için ev işini yapar. Eğer ki zamanı yoksa temizlikçi tutmak daha iyi olur. Kaldı ki bir evi temizlemek kolay bir iş değildir. Yardımcı tutmak daha iyi olacaktır.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Halbuki erkek de çalışıyor, kadın da demi? Kadın ev hanımı olsa bile (bile derken ev hanımlarını asla küçümsemiyorum) kadın, hem çocuğa bakıyor, hem eşinin stresini çekiyor, hem misafir ağırlıyor, çocuğu/çocukları/kendisi hastaneye gidiyor. Hastane işleriyle de alakadar oluyor kadın. Veli toplantılarına sanki çocuğun t

2
    1 Yorumla
    • 1İnciTanesi
      1İnciTanesi
      +1 yıl

tek velisi anneymiş gibi kadın katılıyor. Çocuğa tuvalet eğitimini anne veriyor. Kadın tek bir iş yapmıyor, kadın 7/24 saat anne. Ev hanımı da olsa erkek, kadınına yardım etmeli, yükünü hafifletmeli, tüm sorumluluklar kadına yüklenmemeli.
      Sonra kadının ilgisizliğinden yakınırlar, sen kadını şarj edeceksin ki o kadın ilgili olabilsin. Kadın sadece ev hanımı değildir. Kadın annedir, hem çocuğunun/çocuklarının hemde eşinin annesidir.
      Dadıdır kadın yani. Temizlikçi, aşçıdır, terzidir kadın. Erkek tüm bu sorumlulukları yerine getirmesi için bir çalışan tutsa ne kadar para öder ayda acaba? Çıkabilir mi işin işinden acaba? Çalışan kadınlar ise yine her şeye kendileri koşturuyor. Ev hanımı dahi çalışmadığı halde yoruluyorsa (ki yorulmakla sonuna dek haklı) hem ev işleri/okul/hastane gibi işlerle meşgul olup hemde ev ekonomisine destek olan kadınlar ne yapsın.
      Ataerkil erkekler bu da yetmiyormuş gibi gece olunca o kadından kadınlık bekler.
      Kadın makine gibi sürekli çalışacak, dinlenmeye ancak uykuda zaman ayıracak ama erkek sanki o çocukları sadece kadın yapmış gibi sadece iş hayatında aktif olacak.
      Halbuki kadın ister ev hanımı olsun/ister çalışan olsun o çocukları tek başına yapmadı, o yemekleri sadece kendisi yemek için pişirmiyor, o evi sadece kendisi yaşadığı için temizlemiyor (evi dağıtan herkes ama toplayan sadece kadın) ama erkekler de o yorulan, kahırlarını çeken, kendilerini ciddi bir manada masraftan kurtaran yol arkadaşlarına şöyle bir içinden geldiği için kahve yapıp ikram etmeli, kadınından önce uyanıp bir kahvaltı hazırlamalı, sen çok yoruluyorsun diye iş bölümü yapmalı ve bu tür paylaşımlar çiftleri birbirine daha çok bağlar, yakınlaştırır

• HardChoice
    HardChoice Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Enerjisi kalıyorsa, herşeyi yapmam ama yardım edebilirim şeklinde düşünerek evi paylaştığı insana hayatı kolaylaştırabilir.

1
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl

Ortaklasa olabilir..

1
    1 Yorumla
    • LALOGLAN
      LALOGLAN
      +1 yıl

tsk ederim.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

54

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Hayır değiller ben yardım ederdim ev işlerinde

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eğer çalışan kadın tek başına yaşamakta ise (evli değil ailesi ile beraber değil) tasarrufu kendine aittir hizmetçi tutabilir.

Çalışan kadın evli ise, tasarruf konusunda eşi ile konuşarak hizmetçi tutabilirler,

Çalışan kadın evli ise, ev işleri ortaklaşa yapılabilir bunun için oturup anlaşmak lazım. Biz ortaklaşa yapıyoruz tabii eve çok sık girip çıkmadığımız için aşırı yoğun bir temizlik işimiz yok sadece yoğunluk çamaşır ve bulaşıkta

çamaşırı yıkayıp asmayı kurutmayı ben yapıyorum, eşim yerleştirmesi ütüsü

bulaşığı yıkamasını (makinaya atıyorum) yerleştirmesini ben yapıyorum

süpürgeyi eşim yapıyor ben siliyorum, toz almayı eşim yapıyor ben camları siliyorum

gibi..

Kadın ve ya erkek çalışmıyor birisi evde ise ikisinden birisi bu işleri üstlenmeli

2
    0 Yorumla
  • mutsuzevlilik
    mutsuzevlilik Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 48%
    +1 yıl

birileri yapmak zorunda. her şeyi başkasına yaptırıp para verdikten sonra çalışmanın ne anlamı var zaten birinin kazancı başkalarına gidiyor. çevremde var ikisi çalışıp zar zor geçinen çnkü yemek çoğu zaman dışarda temizlikçi yol parası öğle yemeği çocuk bakıcısı felan derken sadece çalışıp yorulması kalıyor kadına. ben çalışmıyorum onlardan çok daha rahatız durumumuz iyi. kadın çalışıpda evde de gayret gösteriyorsa adamında eşine yardımcı olması tabiki güzel.

2
    0 Yorumla
  • OverCross
    OverCross Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Beni pandemi sürecinde işten çıkardılar, kilomu bahane ettiler, henüz düzgün bir iş bulamadım yaklaşık 2 senedir evdeyim, eşim işe gidiyor ben de ev işlerini yapıyorum bu gayet normal bir şey bence. Tek olumsuz yanı evde oturmaktan daha da kilo aldım, gel de iş bul şimdi

1
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Ev işleri evi kullanan herkes için eşit görev arz eder. Biri çalışıyor diğeri evdeyse evdeki insanın daha ağırlıklı yapması beklenebilir bir fedakârlık. İki taraf da çalışıyorsa ikisinin de duruma el atması gerekiyor. Kadın ya da erkek ben çalışıyorum diyerek ev işlerini bırakırsa ya da mecbur muyum kafasına girerse o ev muhtemelen yaşanmaz hâle gelir. Boşanma unsuru olarak da kabul ediliyor ayrıca.

1
    0 Yorumla
  • Coraline-0
    Coraline-0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Ablamdan biliyorum, hem çalışıp hemde ev işine yetişmek kolay değil eşi ne kadar yardımcı olsa da yorucu oluyor. Bide çocuk olunca uykusuzluk filan da ekleniyor. Bazen ben yardıma gidiyorum bazen de temizlikçi tutuyor, yetiştikleri yere de eniştemle ikisi yapıyor. Ama sadece kadına yüklemek yanlış, sadece onun üstüne yükleniyorsa hiç bir zorunluluğu yok yapmakta.

1
    0 Yorumla
  • Angel2597
    Angel2597 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Zorunda olduğu için değil de isteyerek yapabilmeli. Sonuçta evli veya bekar fark etmeksizin evini sevebilir. Evini sevdiğin zaman da işlerini de severek yaparsın:-)
    Tabii evliyse eşinin de yardımı olmalı. Ve bunu görevmiş gibi değil de iş bölümü yaparak birlikte yapılabilir :-)

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ev işi cinsiyet işi değil. Kadın evde yaşıyor da erkek evin dışında mı yaşıyor. İki süpürge tutup, makinaya çamaşır atmakla kimse ölmez. Her şey kolaylaştı artık her şeyin makinası var. Bi zahmet de yardımcı olunsun çiftler birbirlerine

2
    1 Yorumla
    • elifuli
      elifuli
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • adanzeyee
    adanzeyee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

b*kun içinde oturmak istiyosan yapma, ben işten eşimle aynı çıkıyorum gider gitmz o bi odayı ben bi odayı derken yarım saat de bitiyor günlük temizlik sonra yemekleri birlikte hazırlayıp kaldırıyoruz gün ikimizede yetiyor. çalışmak ile pislik olmak ayrı bişi bence

0
    0 Yorumla
  • BilgisayarTeknikeri
    BilgisayarTeknikeri Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Bu temizlik işini çalışsın ve ya çalışmasın sadece kadın mı yapıyor? Kadına hizmetçi gözüyle bakmak saçma bence. O evde sadece kadın yaşamıyor ki kirtleten sadece o olsun.

3
    0 Yorumla
  • berksinsi
    berksinsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Eşimde bende çalışıyoruz. Evde olduğum günlerde siler süpürürüm bulaşıkları yıkarım tuvaleti banyoyu yıkarım. Teşekkür eder, eline sağlık der ertesi gün tekrar yapar. Senin yaptığınla benim yaptığım bir mi der. 😂😂

1
    0 Yorumla
  • ITheLivingDeadI
    ITheLivingDeadI Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır, zorunda değil. Hatta aksine çalışan bir kadın eşiyle iş bölümü yapmalı. Evin temizliği sadece kadından sorumlu değildir. Eskiden kadınlar iş hayatına daha az atılıyordu. O yüzden zamanla kadının görevi gibi oldu. Ama artık dönem değişti...

1
    0 Yorumla
  • MacHardworker
    MacHardworker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

Evde herkes üstüne düşeni yapmalı hayat müşterek deniyorsa... Bunlar sadece kadının görevi değil çünkü. Erkek bekar ve yalnız yaşarken kendisi ev işi yapabiliyorsa, evlenince neden kadına yıkılıyor tüm işler anlam veremiyorum doğrusu.

1
    0 Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Öyleyse kadın çalışmasın ev işini yapsın. Çalışmak istiyorsa akşam gelince ev işi yapsın. Ev işi yapmak istemiyorsa temizlikçi tutsun. Şimdi çalışmayı kimse bahane etmesin.

1
    0 Yorumla
  • osiossi
    osiossi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 94%
    +1 yıl

Hayat Müsterektir. Is ve Özel Konular Paylasilmali. Kesinlikle Zorunduluk Yoktur ama Herkes Kendi Aile statüsünün farkinda Olmak Zorunda Ailede Tutunabilmek icin.

1
    0 Yorumla
  • Kayıpgezginn
    Kayıpgezginn Takip Et
    Yoda Yaş: 79 , eic 97%
    +1 yıl

Yok ne neden yapmak zorunda olsun ki hatta ayrı yaşayın ki herkes kendi işini yapsın adaletsizlik olmasın zaten evlilik günde en fazla ortalama 30 dakika geri kalan zaman size kalsın

1
    0 Yorumla
  • Şanssızgd
    Şanssızgd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Karı koca birlikte yapmak zorunda. Sadece kadının yapması adaletsiz. O yüzden gerektiğinde kadın gerektiğinde erkek gerektiğinde birlikte hangisi müsaitse o yapmalı

1
    0 Yorumla
  • Ejderhaeğticisi
    Ejderhaeğticisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes işe gittiğinde yorulur azıcık mantık umarım bu konuda bencil eşlere denk gelmezsiniz. Ortaklaşa yapılmalı temizlik yoksa kadın yıpranır. Bu da ilişkilerine yansır.

1
    0 Yorumla
  • sevdayadahil
    sevdayadahil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Çalıştığım dönemde ev işlerini de yapıyorum çocuklara da yetişmeye çalışıyorum. On kolum varmış gibi hissediyorum. Hep koşuşturmalı bir hayatım oluyordu

1
    0 Yorumla
  • avalokiteshvara
    avalokiteshvara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Zorunda değil tabi ki. zaten bunu yapmamak İÇİN okumuş ve kazanmaya başlamış. Ev işlerini yapmak da artık farklı bir iş kolu haline geldi. bu sektörden faydalanmak lazım 🙂

1
    0 Yorumla
  • __hillsMooNn__
    __hillsMooNn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse zorunda değil. İçi rahat ediyorsa evi b*k götürse de olur. Kime ne canım. Aslan yattığı yerden belli olur tabi tamamen kişinin yaşam standardına bağlı.

1
    0 Yorumla
  • merdümgiriz
    merdümgiriz Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Yani illaki yapılacak ev işleri. Evliyse eşiyle beraber yapmak süreyi baya kısaltıyor iyi oluyor. Maaşı yetiyorsa yardımcı da alabilir, ben kendim yapıyorum.

1
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Kadın yapmak zorunda değil. Dinimiz gereği erkeğin ona hizmetçi tutması gerekir. Kadın narindir dayanamaz fazla çalışmaya 😎

2
    0 Yorumla
  • SkrErd37
    SkrErd37 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl

Hayır, öyle bir zorunluluğu yoktur. Yükünün üzerine daha fazla yük olmasın diye ev işleri paylaşılabilir.

1
    0 Yorumla
  • eskici49
    eskici49 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 80%
    +1 yıl

Yapmak zorunda tabi çalışıyor diye ev işlerinin kimin yapmasını bekliyor ki
    Evliyse eşiyle birlikte yapmalılar temizliği

1
    0 Yorumla
  • İlknury4141
    İlknury4141 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Ev poh götürcek hali yok soncuta. İkinizde toplamalısınız nasıl ikinizde calısıyorsanız aynen öyle beraber

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Şu an çalışmıyorum ama çalışsam da evin dağınık olmasına gönlüm razı gelmez
    Takıntılı olduğum için ikisinide başarmaya çalışırdım

1
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Biraz abartildigini düşünüyorum ev işi konusunun. Bir insan yaşadığı, barındığı yeri temiz tutmayi bu kadar büyütmemeli gözünde.

1
    0 Yorumla
  • _interstellar
    _interstellar Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Birlikte yaparlar ya da yardimci alirlar. Kadin calismiyorsa zaten esinin yukunu hafifletmesi uygun olur.

1
    0 Yorumla
  • efulimmm88
    efulimmm88 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer evliyse bence ortak olarak ev işi yapmak lazım. Ve sonra birlikte dinlenmek ve vakit gecirmek 😌

1
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Kadın çalışıyorsa erkek çalışmıyorsa erkek tek başına yapmak zorunda ev işini aynı şekilde kadın çalışmasa erkek çalışsa kadın tek başına yapmalı

1
    0 Yorumla
  • Xxxxx2295
    Xxxxx2295 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bunu zorunluluktan yapmaz ki kimse. Çalışmayan kadınlar da zorunda değil. İnsan yaşadığı ortamın pis olmasına dayanamadığı için ev işlerini yapar.

1
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

mecbur degıl sadece yapılması gereken işleri kadının yapması gereken gibi bir düşünce şekli var , erkekler o ortamdan rahatsız olmasa bile kadınlar bu durumdan rhaatsız olup ev işlerini de kendine mecbur görürler

1
    0 Yorumla
  • damlakalhan
    damlakalhan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Ev işini sadece kadın ya da erkek yapar denmez evde kim yaşıyorsa hepsi yapar

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

benim abim hem çalışıyor hemde geliyor evde iş yapıyor yengemde ev hanımı üstelik buna rağmen evde iş yapmaz yengem alır arabayı gezer durur arkadaşları ile böyle koca bulun kendinize kızlar

2
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Değil. Kadın çalışıyorsa muhakkak ki erkek de ona yardım etmelidir ev işlerinde.

2
    0 Yorumla
  • KaanCarry
    KaanCarry Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Hem çalışacak hem ev işleri yapacak hemde çocuk bakacak tabiki de hatta ben işten gelince ayaklarımı yıkayıp, yıladıktan sonra sırtımı çiğneyecek beni rahat ettirecek elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacak jsjsjsks

0
    0 Yorumla
  • kodi34
    kodi34 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır yapmak zorunda değilsiniz senin mecbur olduğunu söyleyen kişide sana yardımcı olmaya mecburdur

1
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Eşi ile birlikte yapabilirler bence. Öyle yaparlarsa her iki tarafta mutlu olur

1
    0 Yorumla
  • Bordomaviyeşil
    Bordomaviyeşil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Ortak yapılmalı kesinlikle sonuçta her iki taraf da çalışıyor

1
    0 Yorumla
  • _9Atom9_
    _9Atom9_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Hayır tabiki ben hiç Bir iş yapmazdım hem çalış hem eve gel ev işi yap olmaz yani

1
    0 Yorumla
  • adımyavuz
    adımyavuz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ev işi yapılması gerek tabi ama erkekte yardım etmeli kadın çalışıyor ise

1
    0 Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl

Evi bok gotursun istemiyorsa temizlik yapmali tabi eşide yardimci olmali haksizlik olur yoksa

1
    0 Yorumla
  • Aykırı_Çiçek_
    Aykırı_Çiçek_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Zorundalık değil seve seve yapmalı insan tabi eşinden de yardım alabilir.

1
    0 Yorumla
  • iiqueen
    iiqueen Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Çalışan erkek ve Çalışan kadın beraber yapabilir eğer erkek calismiyorsa ev işlerini erkek yapabilir

1
    0 Yorumla
  • elifuli
    elifuli Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek eşşeekk değilse, birbirlerine yardım ederler.

1
    0 Yorumla
  • melsir
    melsir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Çalışan-çalışmayan o evde yaşayan herkes kadın erkek farketmeden sorumluluk alıp yapmalı

1
    0 Yorumla
  • TAPASYA_
    TAPASYA_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Hayir degil ama geneline kocalari yardim bile etmiyor maalesef

1
    0 Yorumla
  • JrWriter
    JrWriter Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır, ortak bir yaşam alanı olan evdeki işlerin de ortaklaşa yapılması gerekir.

1
    0 Yorumla
  • BanaNeHa
    BanaNeHa Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Zorunda değil ama ortamın temizliği için yapsa iyi olur haftada 1 kere falan.

1
    0 Yorumla
  • Kkırrrpapatyası
    Kkırrrpapatyası Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır değil şartlar eşit herkes bir işin ucundan tutmalı

1
    0 Yorumla
  • dkdk2929
    dkdk2929 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben olsam yapmam kocam olacak adam parasıyla temızlıkcı tutacak aksi halde boşanırım kendı paramı yerim

2
    0 Yorumla
  • redork
    redork Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Evet yapacak elbette ben mi yapacaktım bir de evin işini

0
    9 Yorumla
    • dkdk2929
      dkdk2929
      +1 yıl

Sen ne boka yarıyorsun madem kadın hem calıssın hem evi temızlesın yemek yapsın hemde yatakta memnun etsin yallah köle pazarına it agzılı Çomar

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Seni kokusmus pislik

Yorumla
    • dkdk2929
      dkdk2929
      +1 yıl

Kokum çiçek gibi ama sen koklayamazsın ahahahh

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Kesin çiçek gibidir, lağım çukurundan farkın yoktur

Yorumla
    • dkdk2929
      dkdk2929
      +1 yıl

Canım o tür şeylerin kokusuna pek aşinasın bakıyorum da… cevrendekılerden belli

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Gören de bunu doğaüstü falan sanacak altı üstü kokuşmuş bir insan parçasısın

Yorumla
    • Bessra
      Bessra
      +1 yıl

@dkdk2929 👏

Yorumla
    • EresUnBebé
      EresUnBebé
      +1 yıl

evini bøk götürsün istiyorsan yapma temizliği zaten seni alan olmaz bu zekayla

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Herkes kendi temizliğini yapsın doğru

Yorumla
  • Serdarizm21
    Serdarizm21 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Ya sizde çalisiyosunuz diye var yaa 😃 Tabi ki zorunda komşu mu gelip yapicak

0
    14 Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Kocası yapsın knk

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

Koca demeyin bari öyle adama kociş diyin

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Knk biz saygından dolayı eşi diyoruz ve bu zamanda erkekler temizlik yapıyor kızlar kadınlar çalışıyor bezini eline al büyük konuşma

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

İşim olmaz ben maçoyum beni bilen bilir. Beyaz atlet beyaz çorap tesbih çekmeye devam kee pompa ke

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Knk senin maço halinden kızlarda da var ama biz maço değil keko tabirini kullanıyoruz, dikkat et de maço bir hanıma düşme kaçmak için delik ararsın

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

Demirden korksak metrobüse binmezdik😃

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Hacettepe tıp fakültesi okuyan kızla klasik erkek tartışması çok güzel oldu la akhskbxjsbxjsbx

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

Erkekten iyi anliyon

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Okuduğum meslek erkeklerin sağlığına da değiniyor 😉

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

Tamam da banane bundan 😃 yeter ne kadar meraklisin konuşmaya yazma artık sıktın

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

İşin düşerse bir doktora ihtiyaç duyarsan burdayım 😍😍😍

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

50 tane olsa birini sana göstermem 😃👍 bys

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

İnan o duruma gelince göstermek ister misin diye sana sormuyorlar bizi devreye atıyorlar 🤭😉

Yorumla
    • Serdarizm21
      Serdarizm21
      +1 yıl

Ok bb

Yorumla
  • sadece_maria
    sadece_maria Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Ne kadın ev işi yapmak zorunda ne de erkek sürekli çalışmak zorunda. Çiftler karşılıklı adil iş bölümü yapmalı

1
    0 Yorumla
  • Blackmrs
    Blackmrs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

İstesede yetişemez hem ev hem iş evliyse eşi ile ortak yapmalı ya da yardımcısı olmalı

1
    0 Yorumla
  • AtarlıCivciv
    AtarlıCivciv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Hyr zorunda değildir ev halkiyla is paylasimi yapmali

1
    0 Yorumla
  • SaharLuna_
    SaharLuna_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Eşiyle birlikte yapabilirler. Yoksa evi b*k götürür olmaz yani..

1
    0 Yorumla
  • siyahcorap
    siyahcorap Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

herşeyin makinası var zaten ne yapacak cam mı silecek :)

0
    0 Yorumla
  • Fatmanurarı
    Fatmanurarı Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Hayır değil ama yapsa iyi olur

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Çalışan kadın ev işlerini de yapmak zorunda mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çalışan kadın ev işi yapmak zorunda mı? 7 cevap verildi
Çalışan bir kadın ev işi yapmak zorunda mıdır? 12 cevap verildi
Çalışmayan kadın ev işini yapmak zorunda mı? 108 cevap verildi
Çalışmayan kadın ev işi yapmak zorunda mıdır? 63 cevap verildi
Çalışmayan kadın evde ev işi yapmak zorunda mı? 9 cevap verildi
Çalışmayan bir kadın ev işlerini yapmak zorunda mı? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨