Kimileri için evin hepsi özel alan ama..
Ben genelde kalabalık bir ailesi olanlar ya da kendine özel bir yer oluşturanlar için soruyorum..
Varsa bu özel alanda neler yapıyorsunuz?

Kimileri için evin hepsi özel alan ama..
Ben genelde kalabalık bir ailesi olanlar ya da kendine özel bir yer oluşturanlar için soruyorum..
Varsa bu özel alanda neler yapıyorsunuz?
Selam gadası 🙃
Evimde bana ait güzel mi güzel kitaplığım var. Evimin neresine kitaplık yaptırayım diye düşünürken, aklıma balkona yaptırma fikri geldi. O yüzden evimin balkonuna güzel bir kitaplık yaptırdım. orada kendimi deşarj etme şansım oluyor. Bir yandan kitap okurken bir yandan balkon keyfi yapmak harika oluyor.
Böyle bir soruya denk geldiğim çok iyi oldu. Benim de böyle koleksiyon arabalarım var ve nasıl bir şey yapsam diye düşünüyordum. Görselde ki yapım çok güzelmiş aynısını yapayım
Odam var sadece. Bir tek uyumaya gidiyorum. Günümün çoğu oturma odasında geçiyor. Orada da çoğunlukla yalnız oluyorum. Bu yüzden orası da gündüz saatleri için bana özel bir alan.
Cevap
15Cevap
Evet odam var
Var evet, kapalı verandam, bazı geceler tütsüyü yakıyorum, kahvemi alıp L koltuğumda kafamı dinliyorum…
Benim yok olmadı da herkes bir yeri sahiplenmiş ben hem direk görünsem de hem evde yok gibiyim onun için kendimi hemen dükkana atıyorum. :D
odamda birazcık bir alanım var işte
gerçi sadeliği seviyorum
Evimin tamamı bana özel fakat en özel yeri film odam. Ses sistemini kendim tasarladım ve 82 inç TV yerleştirdim. Film izlemeyi çok sevdiğim için evin en özel yeri
Kendi odam var. Halter, dumbbell, kitaplarım, yatağın başucunda elektrik kablosu mevcut
Evet, koltuğum ve yatağım bana özel.
Makyaj masam ve aynam ✨
Evet kutu içinde eşyaların var 😂
Evet odam var 😂😂😂
üst kat komple benim alanım gibi 😂
Kendime ait bir dairem var 😅
Boşlukta her yer
Odam var genelde orada zaman geçiriyorum.
Evin hepsi benim.
yanii
Evet,😌
var..
evet var
yok maalesef
Odam var
Evim yokki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?