Ev & Yaşam 1 ay Yazın evde halı kullanır mısınız? penceredekiçiçek11 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 10 Ben yazın halıları kaldırıyorum, ev çok ferah oluyor. Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Yazın evde halı kullanır mısınız? 819 Görüşünü yaz
Teόmάń Guru 1 ay Yok ya halısız olmuyor, bir evde halı göremeyince içime bir huzursuzluk çöküyor. d Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay :D olabilir Yorumla
orcanius Yoda 1 ay Ben 12 ay kullanıyorum. Benim için evi ev yapan şey perde ve halı'dır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay böyle düşünenler çoğunlukta Yorumla
kalbimbinparça Xper 5 1 ay Kap kalın bir hali serili anneme kaldıralım şunu diyom vacgecmiyor halısından Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
majestetuncay | Ev & Yaşam konusunda 724 görüş paylaştı. Master 1 ay kışında hiç sevmem..halı çok gereksiz bir ürün bence.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Ev & Yaşam konusunda 432 görüş paylaştı. Master 1 ay odamda kullanıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gölgesizkarakter | Ev & Yaşam konusunda 60 görüş paylaştı. Master 1 ay Hayır. Halı pek sevmem zaten. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay kışın mecbur ama yazın ben de sevmem Yorumla
lumos_01 | Ev & Yaşam konusunda 97 görüş paylaştı. Master 1 ay burada yaz kaldiracak kadar uzun sürmüyor 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay neresi orası? :D Yorumla lumos_01 1 ay Almanya 😃 Yorumla
heyybenesra | Ev & Yaşam konusunda 60 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bizde her zmn kullanılıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Fatmanurarı | Ev & Yaşam konusunda 55 görüş paylaştı. Guru 1 ay evt kulanıyoruz babam kaldırmamızı asla ıstemıyo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay erkekler öyle Yorumla
caNözüMm Guru 1 ay Halı sevmiyorum. 🙄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay süpürmesi çok zor ya Yorumla
GOKHANoturumactı | Ev & Yaşam konusunda 155 görüş paylaştı. Guru 1 ay Evet , hem de anamdan dızladım halıyı 😎 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
müminehanımkız Xper 3 1 ay Halısız ev boş gibi hissediyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay aslında evet ama rahat oluyor Yorumla müminehanımkız 1 ay Tabii yoksa kışlık halıları yıka yazlıkları ayrı yıka derdi yok kirlense silersin geçer biter çok daha kolaylık Yorumla
Alacabulaca Xper 6 1 ay Halı olmayınca ev boş gibi geliyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay eskiden ben de öyle düşünürdüm şimdi alıştım Yorumla
_vertebra1 Xper 7 1 ay ince halılar kullanırız Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
avalokiteshvara Xper 5 1 ay Yazlık halılar güzel duruyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla penceredekiçiçek11 1 ay evet ince eklim gibi olanlar Yorumla
bayanagresif99 Bilge 1 ay Hayır kullanmıyoruz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sarı_Papatyam_benim | Ev & Yaşam konusunda 97 görüş paylaştı. Yoda 1 ay evet kullanıym Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
efulimmm88 | Ev & Yaşam konusunda 153 görüş paylaştı. Master 1 ay Evet kullanıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AcıHayat35 Xper 4 1 ay Halı olmazsa olmazımız Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
198Yok ya halısız olmuyor, bir evde halı göremeyince içime bir huzursuzluk çöküyor. d
:D olabilir
Ben 12 ay kullanıyorum.
Benim için evi ev yapan şey perde ve halı'dır.
böyle düşünenler çoğunlukta
Kap kalın bir hali serili anneme kaldıralım şunu diyom vacgecmiyor halısından
kışında hiç sevmem..
halı çok gereksiz bir ürün bence..
odamda kullanıyorum
Hayır. Halı pek sevmem zaten.
kışın mecbur ama yazın ben de sevmem
burada yaz kaldiracak kadar uzun sürmüyor 😂
neresi orası? :D
Almanya 😃
Bizde her zmn kullanılıyor
evt kulanıyoruz babam kaldırmamızı asla ıstemıyo
erkekler öyle
Halı sevmiyorum. 🙄
süpürmesi çok zor ya
Evet , hem de anamdan dızladım halıyı 😎
Halısız ev boş gibi hissediyorum
aslında evet ama rahat oluyor
Tabii yoksa kışlık halıları yıka yazlıkları ayrı yıka derdi yok kirlense silersin geçer biter çok daha kolaylık
Halı olmayınca ev boş gibi geliyor
eskiden ben de öyle düşünürdüm şimdi alıştım
ince halılar kullanırız
Yazlık halılar güzel duruyor
evet ince eklim gibi olanlar
Hayır kullanmıyoruz
evet kullanıym
Evet kullanıyorum.
Evet :)
Halı olmazsa olmazımız