Başka bir şehire taşınıp hataya sıfırdan başlamak zormudur üniversite için soruyorum biraz panikleniyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki zor ama istiyorsan zorlukları da bize alıp gitmen gerekir bence. Ben de üniversite için başka şehire gitmeyi düşünüyorum birçok açıdan çok zor ama alıştıktan sonra birçok getirisi de olacağına inanıyorum. Ekonomik açıdan zor olabilir, çevre açısından zor olabilir, gittiğin yerde tek bir tanıdık insan olmayabilir, bir şeye canın sıkılsa gidecek kimsen olmayabilir hatta ilk başlarda belki bir kafeye gidip oturalım diyeceğin kimse bile olmayabilir, üniversiteni sevmeyebilirsin.. bunun gibi birçok sorun olacak illaki ama bir kısmı alışınca geçecek şeyler. Ben sosyofobisi olan biriyim kimseyle ilk başlarda tanışamam bir ortama girince çok çekinirim ama bunlara rağmen ben göze alıp gitmek istiyorum. Çünkü getirisi bu saydıklarımdan daha çok olacak. Üniversite olsun , yeni arkadaşlar olsun , yeni yerler, yeni umutlar , belki iş imkanı olur bilmiyorum ama getirisi daha fazla olacak yıllar içerisinde. O yüzden bence sen de tekrar düşün ve gönlün nereye gitmek isterse ne yapmak isterse onu yap👊🏻
Cevap
3Cevap
Evet zordur
Başka şehirdeki üniversite çıkarsa nasıl gitcezki oraya
Benim özgüven problemim var Çukurova iktisat bölümü düşünüyorum kazanırsam gideceğim
Nerde kalıcaz maddi durum yoksa
Çok doğru 1+1 bakıyorum idare etsin yeter ama yokki uygun bende şimdiden panik yapmaya başladım
Evet bulunduğun ortamdan ayrılmak zor.
Zordur ,,,
Zor kardeşim zor
Hmm ben birde asosyalim acaba başka bir şehirde rahat olurmuyum diye düşündüm ama burada çok Yanlızlık yasıyorum
Nerede yaşıyorsun?
şu an Gaziantep
Lise yeni bitti bu şehrin güzelliği kalmadı artık sevmiyorum
Hangi şehire taşınmayı düşünüyorsun ne iş yapmayı düşünüyorsun
Şuanda paketçiyim Efesos dönerde üniversite okumaya gideceğim adana Hatay tarafları istediğim bölüm gelirse Çukurova iktisat
Hayırlısı olsun hakkında kardeşim
Sağolasın abi umarım yapabilirim daha önce Adana'ya çok gittim ve rahattım ama Antep'te kavgalı olduğum aileler falan var korkuyorum evden dışarı adım atmaya biraz ama adana ortamını sevdim ve bana rahat geldi
Sen bilirsin kardeşim tercih senin hayat senin umarım her şey gönlünce olur
Kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?