Yaşanır ama çatının yalıtımı iyi olmalı, sızma vs olabilir. Birde çatı katında ısınmada , soğumada biraz problemlidir. İkisi içinde daha fazla para fatura ödersin.
Bulunduğun yere ve konuma bağlı hele de öğrenciysen kışın karlı geçen bir bölgedeysen ve yalıtımı iyi yapılmamışsa seni çok zorlayacaktır hem yakıt yakıp hem ısınamak ve yazın bütün güneşi yiyerek fırında kalman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yaşanır ama çatının yalıtımı iyi olmalı, sızma vs olabilir. Birde çatı katında ısınmada , soğumada biraz problemlidir. İkisi içinde daha fazla para fatura ödersin.
Bulunduğun yere ve konuma bağlı hele de öğrenciysen kışın karlı geçen bir bölgedeysen ve yalıtımı iyi yapılmamışsa seni çok zorlayacaktır hem yakıt yakıp hem ısınamak ve yazın bütün güneşi yiyerek fırında kalman
en az 5 yıllık binaysa yaşanılır içeri ısı vermez serin olur tavin vantilatörünü de açtın mı miss
İnziva için ideal 😄
Bence yaz aylarında yaşanılabilir ama Sonbahar yani yağmurlu günlerde yaşanmaz bence
Görseldeki gibi olursa mezarımı da oraya yaptırırım fjdj
Yalitim yoksa kışın soguk olur yagmurlu havalarda ve kar yagdiginda tavandan su çekmez ise cok hostur.
Alttan ses gelmez ama komşu yan duvardan ses gelir. Isı yalıtımı da olması önemlidir.
fobin yoksa kalabılırsın ama sıcak veya soğuk olması onemli , mesela çatı sacdan yapılmışsa kalamazsın
Yaşanmaz yazları çok sıcak kışları çok soğuk olur. İmkanın var ise yaşama.
Kira fiyatları çok yüksek ama 😔
İmkanın yok ise sorma lüksün yok maalesef mecbur yaşayacaksın.
zor biraz kisin donarsin yazin yanarsin
zevk meselesi ben çok severim olsa biraz basık olsa bile
Ben seviyorum çatı katını..
Yaşamak zor olmaz mı?
Yaşarım ben çatı kadı bodrum katı
Kışın cok hoş sıcacık yazın alev alev yanıyorsun
Yasanır 2 odalı ya da tek odalı evde
yazın sıcak kışın soğuk olur
yaşanır
Yaşamak zor olmaz mı?
neden zor olsn
Isı yalıtımı yoksa vs. Bir de yazları çok sıcak olmaz mı
yani olur
4 sene yaşadınm
Zorlukları var mıydı?
Yazları sıcak be kurak kışları soğuk ve kar yağışlı:) üst komşudan ses gelecek derdin yok. Gene olsa gene yaşarım.
İzolasyonu yok muydu?
Eski bina baba el mahkum bekar olunca neresi olsa kafi
Yaşanır
Yaşanır
çok da güzel yaşanır aslında
İçim daralabilir
evet bi de manita yeterli
Evet çatı katında yaşıyorum daha zevkli
Penceresi varsa
kışın ayrı yazın ayrı derttir
Evet çok güzel
Yaşanmaz