Evarkadaşı arayanınız var mı?

Sadece bayan olması lazım , kesinlikle erkek ile yaşayamam bu dinimizcede doğru değil yetiştirilme tarzımada uygun değil,

özellikle istediğim illeri yazayım , karabük, kütahya , İzmir , sakarya ( adapazarı erenler),, bursa (özellikle)

Maddi olarak şu an uygun değilim taşınmaya , çalışıcam , çocugum var , çocugu olan bayan olursa daha iyi anlaşabiliriz diye düşünüyorum , kafadengi olunca ögrenci de olsa anlaşırım , fakat benim açımdan değilde çocuksuz biri çocuğu belki istemezse diye söylüyorum..

Zor durumdayım lütfen erkek olup kız profilinde olanlar yazmasın , çok moralsiz kötü haldeyim okullar kapandı kapanıcak , bulunduğum yerden ayrılıp ilkdefa evarkadaşı deneyimine atılcam sadece artık huzur istiyorum

Evarkadaşı sitelerine de baktım henüz birini bulamadım , bayan tanıdığım var diyebilceğiniz , veya ben varım gel diyeceginiz , tabiki öncesinde telefonlaşıp karşılıklı güveni oluşturalım uyarsa kriterler 10gün içinde artık bu huzursuz ortamdan gitmem lazım.

Tesettürlü muhafazakar biriyim sofi boyutunda degil:)
Sigara kullanmıyorum , sigara içen gece hayatı olan eve erkek getiren bir bayan ile anlaşamam. sakin kendi halinde biri olmalı gene güler eğleniriz çıkar gezeriz onunda çocugu varsa biz oturup sohbet ederken çocuklarımız oynarlar, sadece huzur ve evarkadaşına ihtiyacım var. beni şu zor durumdan kurtarcak biri ,

Kimseden maddi bir beklentim yok , sadece taşınacak gücüm yok simdilik, çalışıcam düzenim yerim belli olduğunda, ev işlerini yapmada, ödemlerde sorun sıkıntı çıkarmam, uyumlu anlaşlı biriyim. Ev arkadaşı arıyorum lütfen yardımcı olun bana

ağlıyorum saatlerdir napcam nasıl çıkıcam bu işin içinden diye. Şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum🤲
Güncellemeler
+1 yıl
Takip atıp kabul ediyorum takipten oan çıkmak niyet ne anlamıyorum ki ya atmayın ya kabul ettigimde neden çıkılıyor 😅🤣
Evarkadaşı arayanınız var mı?