Yaklaşık 1 aydır evde inşaat var ve evin mutfağını yeniledik. Şeklini, malzemeleri (parke, ara taş, dolap rengi ve diğer tüm her şey) ve renkleri her şeyini ben seçtim. Tezgah üzerinde hiçbir şey olmamasını isterdim ama aktif kullanılan bir aile mutfağı olduğu için illa ki oluyor, onları görmezden gelin. Panaromik ve normal çekim ekledim, nasıl olmuş?
Ben her şeyiyle çok beğendim çok güzel olmuş gülle gülle kullanın güzel günleriniz geçsin çok ferahlatıcı olmuş güzel bir renk seçimi güzel uyumlar güzel bir kobinleme herşeyiyle çok güzel
Ev doğal gazlı değil, kaloriferli bu nedenle de Ocak altında tüp var. Burası bir köy evi, bu nedenle de hiç doğalgaz olamayacak ve kalorifer olacak bu nedenle zorunlu olarak böyle olmak zorunda oldu
Teşekkürler. İşte başta öyleydi Ocak sol tarafta olmak zorunda çünkü cam var ortada olamaz dediler. Mecburi cam kenarı Ocak oldu. Ocak yanına da lavabo koyduk, e makine de yakın olmak zorunda lavaboya, çaprazına koyduk makineyi. Ev doğal gazlı değil, tüp var o yüzden Ocak altında olamadı bulaşık Makinesi. Vs vs böyke sorunsallar olunca böyle oldu
Evet ben de öyle beğendim başta ama tablasında fazla fiyat farkı oldu, daha ekonomik olduğu için bunu seçtim. Akrilik olması daha hoş olurdu tabii ama dolap çok, fiyatı çok çıktı öyle.
Elektrik, su, cam, erkektirikli aletlerin hepsi yenilendi bu nedenle uzun ömürlü kullanım ve temiz olmasını önceledim ben estetikten ziyade. Çünkü her şey çok pahalı. Yapan da babamın Arkadaşı, bunlar uzun ömürlü olur bunu alın dedi öyle yaptık. Ben pek de anlamıyorum zaten
İstediğin kalitede malzeme koy oraya su değmediği sürece hepsi uzun ömürlü olur. Mobilyacıyım ordan biliyorum , suntadan bile yapsan su değmediği sürece birşeyolmaz.
teknik olarak olmaz görüntü olarak değil.. birbirlerine yakın olmamalılar.. sıcaklıktan dolayı.. aralarında mesafe olmalıydı.. bütün mutfaklara bak yanyana değillerdir..
Hatları yan yana değil ama, bulaşık makinesinin kablosu lavabo altında. Özel fiş yaptı elektrikçi. Aynı anda zaten çalıştırmadık hiç ama dikkat ederiz, teşekkür ederim.
kardeş mimarım ben bunlar en ucuz ürünler tabiki herkesin bütçesine göre ancak bu malzemeyi kullanacaksan full beyaz olmıyacaktı özellikle seramikler bile beyaz :( lake dolap olsa olurdu
İyi de en güzel olan en pahalı olacak diye bir kaide yok ki. Benim gönlümden de akrilik yapmak geçiyordu ama fiyatı 2 katı fazla oluyordu ben de ekonomik olsun diye bunu seçtim. Annemin mutfağı, onun da içine sindi. Tezgahın metresi 2400₺ idi bana ucuz gelmedi. Seramikleri de yapı malzemesi satan yerde en iyi olandı. M2si 450₺ idi. Yani dolaplarda evet ekonomik olanı seçtim doğrudur ama çimpstone mi ne tezgah yani bana çok da ucuz gelmedi açıkçası..
Yani işte bende onu diyorum madem bu malzemeyi seçtin ! Renk katıcaktın düz beyaz bu kapakta vs kalitesiz duruyor. Sen bunu. Tezgahını siyah duvarı griye yapsaydın o zaman böyle durmazdı malzemeye göre renk ve desen seçimi yapmak lazımdı. Bu nedenle profesyonellerden destek almak gerek işte :)
Kalitesiz demiştiniz en son şimdi de renk uyumsuz olmuş diyorsunuz. Siyah tezgah su lekelesi belli ediyor, ev zaten çok aydınlık değil açık renk olsun ferah olsun istedim. Çok çiğ olduğunu da düşünmüyorum... sizin de işinize saygı duyuyorum ama renk sorunu mu var kalitesiz mi ona karar verip yorum yapmanızı temenni ediyorum. Mesleki hayatınızda da başarılar dilerim, yorum ve görüşleriniz için de Teşekkürler
Beyefendi ben eleştiriye Kapalı değilim, bir sürü insan yazdı beğenmedim diye nedeni sordum ve saygı duydum. Zevk bu olabilir tabii. Ama başta kalitesiz, ucuz bunlar deyip sonra renkleri uymamış diyorsanız eğer yorumunuzu çok da doğru bulmuyorum ben. Evet dolapları ekonomik olsun diye daha uygun olanından seçtik doğrudur ama piyasadan siz de haberdarsınızdır diğerleri kötü, ucuz ve kalitesiz ürünler değil. Beğenmiyor olmanıza saygı duyuyorum herkesin zevki Farklıdır ama eleştiriniz mantıklı gelmedi bana..