Ben ailemle yaşamaktan memnunum. Birçok sorumluluğu paylaşıyor ve tek başına uğraşmak zorunda kalmıyorum. Sevgilim olsaydı durum nasıl olurdu bilmiyorum. Yakın bir arkadaşım sevgilisiyle yaşıyor ve ailesiyle yaşamaktan daha memnun şu an. Sanırım bu ailemizin ve sevgilimizin kişiliğine bağlı bir durum.
Her Türk gençliği sevgiliyle yaşamak diyecektir. Ama sevgili ile aynı evde yaşamak hiçte öyle kolay değildir. Ama aile evinde yaşamak gibisi yoktur. Yeme içme temizlik konusunu saymıyorum bile. Ha illa ki evin kuralları olur. Ama kuralsız evde huzur olmaz.
Evlenmeden sevgilimle aynı evde uzun süreli yaşamam. Evliliğin bir anlamı kalmıyor o zaman. Ha, evlenmemize gerek yok. boş ver kağıdı imzayı derse de sevgilimle yaşarım tabi. Ama hem evlilik isteyip hem aynı evde yaşamak, olmaz.
Aile daha mantıklı bi kere istediğin gibi rahatsın. Paranmı bitti annen nvar derdın mı var annen yanıdna daha ne istiyesin. Erkek arkadasta ise bi derdin olcak anlatmaya çekinirsin onu mu bunaltıyorum vs dahada dert.