Ev & Yaşam Eviniz mi daha derli toplu arabanız mı? Nerede daha derli toplusunuz? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 ya da iş yerinizdeki masanız? Nerede daha derli toplusunuz Eviniz mi daha derli toplu arabanız mı? Nerede daha derli toplusunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Aydamira Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Arabayı ne kadar dağıta bilirsin diye düşündüm ben şok !Ev daha dağınık çocuk yaşıyor araba tabiki temiz adama bakılırsa arabaya oturduğunda nefes almak hariç her şey yasak yeme içmek , kusmak, denize gitmek (kum dökülürmüş) yasak mesajla 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aracım yok o yüzden ev 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Evim isyerim arabam ben düzenli biriyimdir dağınık olmaz benim çevrem gittiğim yeri toplarım galiba hizmetçi ruhu var bende😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl araba nasıl alalım, ailesinin birikimi olmayan ortalama bir türk genci 10-15 yılda en ucuz sıfır arabayı zor alır 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Şu anda ev daha toplu 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Araba daha derli toplu 1 0 Yorumla