Evet hemen bagiris cagiris mi, uyuyor taklidi mi xd nedir.. 

Selam gadası 🙃
maalesef ki ülkemizde kanun namına birsey yoktur. Hırsızla karşı karşıya kalmak demek hapisi boylamak demektir. Çünkü kanunda hırsızın yatak odasına girmesi lazım ki, müdahale ettiğimiz zaman meşru müdafaa olsun.
@seyda028 hayır şöyle ki suçlu olduğunu kanıtlar ama sen saldırırsan sen suçlu oluyorsun
@seyda028 valla denemesi bedava kanun yok ki
@seyda028 maalesef ki
Tabi önce telefonu yok etme vasiyet mesajı atarım kuzenime 😄 o da bakabilir çok riskli ama mecbur başkası yok🙄
Ardından elime geçirdiğim sert bir şeyi indiririm arkasından. Adanalı olmak bunu gerektirir. Hoş bir çay yapar içeriz bile😄
2 ihtimal var ya hemen bulunduğum odanın kapısını kilitleyip polisi arararım telefonum başka odadaysa camdan birine seslenirim o gün polisiye izlemişsem gaza gelip kendim etkisiz hale getirmeye çalışırım aadsfaj
Evde kılıcımız var babam subay olduğu için 😅 Onu aldığım gibi bir Ezio gibi çevik bir hızla allahına kavuştururum 🤣🤣
Cevap
21Cevap
Büyük ihtimal evden çıkmayı düşünürüm ne yapacağı meçhul
Kendim çözüm bulurum ilk saldıran ben olurum
Ay hep bunu yapmak istemişimdir dhshdhd vazom da yok ama elime bir şey alırım ve vururum ensesine bakalım bayiliyor mu, tabi öncesinde yakınıma mesaj atar polisi çağırmasını söylerim. En kötü ihtimal ölürüm dhdhdh
Korktgm şeyin üzerine gitme huyum var benim kalkar bakarm ne kadr korksam da baktm gerçekten hırsız var ya çığlık atıp mahalleyi ayag kaldırırım ya da elime gecirdgm şeyle kafasını yararm
Tipik Türk kafası @musuna koymaya giderim.
baktım herif cam yarması ayı gibi bişey direk R.
joker hakımı kulanırım
erkekliğin %99 kacmak degilmi 😂
Artık eve giren hırsız suçsuz ev sahibi suçlu oluyor.. Ben sessizce ne yaptığını izlerdim bir köseden.. O çikar cikmaz polisi arardim.
yatağımın hemen yanında bir tane beyzbol sopam var. Kapıdan tıkırtı geldi anda sopamı kapıp hemen hamlemi yapıyorum.
Huğlu 7 1 av tufegim var ayni zamanda plastik yani kauçuk mermilerim var. Yetmezse normal kurşunda var
Ben kesin uyanırım karşına dikilirim ondan eminim de devamı ne olur bilmiyorum birde çalma dermişim 😂
Annemle babamı nqsıl uyandırabilirim diye düşünürüm
Yorumları okuyunca beynim durdu hiçbir şey düşünemedim 😂😂
Açık açık konuşuyorum istediğini al git benimle uğraşma uykunu bozma diye kdjdjd
Aynı odada ise uyku taklidi diğer odada ise avazı çıktığı kadar bağırmak doğru sonuca ulaştırır.
Uyuyormuş numarası yaparım yazık abi gariban adam ekmeğinin peşinde mahcup olmasın
Selamun Aleyküm der kahve içer misiniz diye sorarım.
bacağını kırardım veya çenesine/boğazına vurarak bayıltırdım sonra da polisi arardım
Sopayı hazır tutarım kafaya bi tane indir bitti işte.
Knk yanlış eve girdin burada bişey yok şu yan villaya gir derim
Uyandığımi belli eden. sesler çıkarır, evden kaçmasına fitsat verir elime pala bıçağımi alıp evi gezerim
Çok korkutucu. Hırsızın yerinde olsam bizim eve girmezdim...
Uyuyorsam kalkarım yavaş yavaş odamın kapasini kapatırım gelir bana bir şey yapar
Bir yere gizlenirim , avımın bana yaklaşmasını beklerim. geldiğinde ansızın elimdeki Beyzbol Sopasını hızlı bir şekilde kafasına indiririm 😠😬🤨
Yürü kız kim tutar seni
polisi ararım yankınıma bıçak alabilirsem alırım ve beklemeye başlarım odaya girerse uyuma taklidi bana bir şey yapıcak olursa bıçak
O değil de hacı sen ne yaparsın?
Ben ne yaparım bilemiyorum xd
Silahım var. Yastık altında hep durduğu için sorun yok
Mama I * in love with the Criminal Girl
@OneoffFurkan
what are you saying bro
Odanın kapısını kilitler önüne bir şeyler yığar polisi ararım.
Ya evden kaçmaya çabalardım ya elimde parfüm tutup hırsızı gördüğüm an gözüne sıkardım
Parfüm de iyi fikirmiş ha
Eve girdiğine pişman ederim valla.
Bağırırım kolunu ısırırım falan
Ölü taklidi bayılmış ya da deli olabilir
Yatağımın altında pıcak var. Deşerim onu
Uyuması numarası yapar gitmesini beklerim
kızımın kapısını kapatırım. sonra 112 elbette
Sessizce Polisii ararım
Evden borçlu çıkarırım
Uyuyor taklidi sanırım
Onu görmüş olmam demek onu etkisiz hale getirmem demek
Ölü taklidi yapardım 😆