Evet gece tarifesi ucuz olur derler. Ama gel gör ki gece ütü yapmayı hiç tercih etmedim. Zaten herşeyin aşırı pahalı olduğu bir dönemde yaşıyoruz.3-5 liranın hesabını yapmayalı çok oldu. Ben her zaman şunu derim. Azdan az çoktan çok gider.
İki tarife var, son yıllarda yapılan zamlarla gece üç zamanlı tarife tek zamanlı tarifeden pahalıya geliyor o yüzden kullanıcıların büyük bölümü tek zamanlı tarifeye geçti, geçmediyseniz acilen tek zamanlı tarifeye geçmenizi öneririm. Böylece ütüyü ve çamaşır ve bulaşık makinalarinı 11 den sonraya bırakmak zorunda kalmazsınız, her halükarda ne kadar dikkatli olursanız çok zamanlı tarife pahalıya geliyor. Tarifesini ilgili elektrik dağıtımı şirketlerinden tek zamanliya çevirin derim. Bu işinde uzmanıyım bilginize
Aynen, son zamlarla sonra abonelerin büyük kısmı tek tarifeli aboneliği geçti aynı tüketim için tek tarifeli tarifede daha az ödeme yapıyorsunuz. tek tarifeli tarifede tek tüketim bedeli hesabı yapılıyor, çok tarifeli tarifede sabah akşam gece tarifesi olarak 3 adet tüketim hesabı yapılıp bunlar toplanarak tahakkuk ettiriyorlar bilginiz olsun selamlar