Ev & Yaşam Sizce buhar kazanlı ütü mü yoksa kırışık giderici mi daha başarılı sonuç veriyor? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizin gözdeniz hangisi?#ArçelikAria Buhar kazanlı akıllı ütü Kırışık giderici buharlı ütü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce buhar kazanlı ütü mü yoksa kırışık giderici mi daha başarılı sonuç veriyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. kırışık giderici bence 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bende Kazanlı Ütü de var, normal Ütüde var. Kazanlı Ütüyü çok çamaşır birikince kullanıyorum. Tek tür ve acil olanlarda Klasik ütüyü açıyorum. 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bende de her ikisi de var ikisi de lazım oluyor ikisini de kullanıyoruz her daim Yorumla Afacan_37 +1 yıl Kolaylık açısından ikisi de gerekiyor. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle bir de kırışık giderici aslında o da lazım Yorumla Afacan_37 +1 yıl Aslında bir ara baktım ona da. Çok güzel yorumlar var ama gerekli mi? emin değilim. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Pratik öyle düşün Yorumla Afacan_37 +1 yıl 😅😅😅 Zaten almak için hep bir bahane uyduruyorum. Maksat almamak için bahane üretemiyorum. Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eskiden buhar kazanlılardan kullanırdık yenilerini hiç bilmiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yeniler de iyi Yorumla Parodaqt +1 yıl Evet Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Buhar kazanlı, buhar düymesine basılı tuttuğunda jilet gibi yapıyor kıyafetleri… 1 19 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ütü yapıyorsun demek :) Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 😃yapıyorum Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Belli öyle bir anlattın ki :) Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Evet ama sana bir şey diyim görselinde ki buhar kazanlı değil😏 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl ya da kazwnı görsele koymamışlar😄😄 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sadece iti kısmı kazanı yok altında :)Bu görsel daha çok hoşuma gitti Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Çok iyi 👍🏻 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aynen kazanın görseli yom buhar kazanlı kendisi yoksa :) Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Biliyorum tabi, bende ki de siemens😀😀 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Bak sen şimdi belki inanmazsın görsel atıyımda gör Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tövbe 🤣🤣 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 😆😆 olsun insanların bir birine inançları kalmamış o yüzden😝😝 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl https://imgyukle.com/i/R2GsnbBu benim üyüm😎😎 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Hemde buhar kazanlı🤣🤣 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok iyi bir marka doğaldır iyi sonuç vermesi Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Gerçekten öyle kıyafetlerimin üzerine buharı püskürtmemle kıyafetlerim düm düz oluyor, muhteşem bir ürün✌🏻Sohbetin için teşekkür ederim, kendine iyi bak🙏🏻✌🏻 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben teşekkür ederim, kolay gelsin 😬 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 😬? 🙂rica ederim… Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Ütülü sorularınızda görüşmek üzere😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kırışık giderici bence
Bende Kazanlı Ütü de var, normal Ütüde var. Kazanlı Ütüyü çok çamaşır birikince kullanıyorum. Tek tür ve acil olanlarda Klasik ütüyü açıyorum.
Bende de her ikisi de var ikisi de lazım oluyor ikisini de kullanıyoruz her daim
Kolaylık açısından ikisi de gerekiyor.
Kesinlikle bir de kırışık giderici aslında o da lazım
Aslında bir ara baktım ona da. Çok güzel yorumlar var ama gerekli mi? emin değilim.
Pratik öyle düşün
😅😅😅 Zaten almak için hep bir bahane uyduruyorum.
Maksat almamak için bahane üretemiyorum.
Eskiden buhar kazanlılardan kullanırdık yenilerini hiç bilmiyorum
Yeniler de iyi
Evet
Buhar kazanlı, buhar düymesine basılı tuttuğunda jilet gibi yapıyor kıyafetleri…
Ütü yapıyorsun demek :)
😃yapıyorum
Belli öyle bir anlattın ki :)
Evet ama sana bir şey diyim görselinde ki buhar kazanlı değil😏
ya da kazwnı görsele koymamışlar😄😄
Sadece iti kısmı kazanı yok altında :)
Bu görsel daha çok hoşuma gitti
Çok iyi 👍🏻
Aynen kazanın görseli yom buhar kazanlı kendisi yoksa :)
Biliyorum tabi, bende ki de siemens😀😀
Bak sen şimdi belki inanmazsın görsel atıyımda gör
Tövbe 🤣🤣
😆😆 olsun insanların bir birine inançları kalmamış o yüzden😝😝
https://imgyukle.com/i/R2Gsnb
Bu benim üyüm😎😎
Hemde buhar kazanlı🤣🤣
Çok iyi bir marka doğaldır iyi sonuç vermesi
Gerçekten öyle kıyafetlerimin üzerine buharı püskürtmemle kıyafetlerim düm düz oluyor, muhteşem bir ürün✌🏻
Sohbetin için teşekkür ederim, kendine iyi bak🙏🏻✌🏻
Ben teşekkür ederim, kolay gelsin 😬
😬?
🙂rica ederim…
Ütülü sorularınızda görüşmek üzere😃😃
B şıkkı