Çeyiz için Arçelik gibi yerli markaları mı yoksa yabancı markaları mı tercih edeceksiniz?Arçelik Aria Expert Akıllı Buhar Kazanlı Ütü, çay makinesi, blender, tost makinesi, multi blender seti#ArçelikAria
Çeyizdeki elektronik eşyalar için hangi markadan alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz?
İyiymiş bizimki ilk çıkanlardan alınca nozulöayınva yenileme ihtiyacı duymadık. Ama bir sürü katre, mocha yapanları çıktı bakalım en çeşitli yapanından alacağım bu da dursun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mediamark ama çeyiz için değil genel olarak
Bizde yeni ev alacağız bugün yarın. eşya alacağız. Beyaz eşya komple Arcelik aldık TV ankastre seti dahil. Çok beğendim yoksa almazdım
Retro serisini mi yoksa beyaz, inox olarak mı aldınız, hayırlı olsun buarada 🙏
Inox aldım hepsini
Her renkle uyumlu en güzelini yapmışsın. Artık mutfakları da sürekli yeniden yaptırıyoruz. İnox sırıtmıyor.
Inox temizlenmesi kolay modern duruyor
Siyah da çok modern duruyor ama aşırı toz belli ediyor, ben beyaz sevmiyorum ama
Beyaz kullandım değişiklik istedim artik
Hayırlısı olsun 🌸
Çok teşekkür ederim ❤️🌹❤️
Kızlar Miele ve Smeg isteyin, damat tarafının beli bükülsün 😂😂😂
Smeg iyi mi?
Bilmem, 20.000 liraya blender satıyorlar, bulaşmayın 😂
Miele de 2 yıl önce 60.000 liraya çamaşır makinesi satıyordu
Genellikle yabanci markalar, kalitelimolsın da brown, bosch, Dyson gibi ya da siemens
Evet hepsi güzel
Kaliteli 👍🏻
Küçük ev aletlerinde Fakir, Arzum, Tefal dışında tercihim olmaz
Bunların kullanım memnuniyeti yüksek markalar haklısın
Benim de memmun olduklarım ama elektrikli eşyalar biraz da şans işi maalesef.
O da ben de yok maalesef elektronik eşya konusunda dünyanın en şanssız insanlarından biriyim
Ben de öyleyim aslında. O kadar dikkat ederim robotta şansım yaver gitmedi hiç. Ama şükür Arzum iyi çıktı 😅
Benim de blenderda birinin tuşu daha aldığım ilk gün koptu diğeri çalışırken güçten düştü.
Zor iyisine denk geldik.
Şans işte
Kimileri hor kullanır ama yıllarca bişey olmaz. 😅
Hiç hor kullanma lüksüm olmadı şanssız olunca 😬
Fazla dikkat etmekten hep o
Yerli veya Yabancı marka diye ayırmamak gerek önemli olan özellikleri, nasıl işinizi gördüğü.. Bu devirde iyisini ama ucuzunu bulmak gerek :)
O çok zor işte
Evvet günümüz şartları zorlu.. Arzum çok iyi bir marka tereddüt etemeden alabilirsin
Karaca, Vestel, Fakir
Karaca ıyidir
O da yerli bir marka evet
Uygun ürünleri kahve makinesi falan
İndirimdeyken almak lazım, hüpsü denedin mi?
Evet köpüğü falan güzel yapıyor
Hüp köpüğü güzel yapıyor hüpsü denemedim sütlü olanı. Bakalım zaten yenilemek lazım
Sütlü yapıyor o tür şeyleri de taşırma yapmadan yapabiliyor
İyiymiş bizimki ilk çıkanlardan alınca nozulöayınva yenileme ihtiyacı duymadık. Ama bir sürü katre, mocha yapanları çıktı bakalım en çeşitli yapanından alacağım bu da dursun :)
Barista da alabilirsin denettirmislerdi bana çok iyi yapıyor kahveleri
Evet iyi fikir. Teşekkür ederim 🙏
Denettirdiler derken mutfak işiyle ilgili bir iş mi yapıyorsunuz?
Yok direkt orada çalışıyorum shzhsufueuf
İyiymiş tam uzmanına denk geldim, 🤩
Evet shdshdud
Yabancı marka
Bosch :)
Hayır, miele veya siemens
Onlar da çok güzel markalar
Aşk diye bir şey yoktur sadece insan alışıyor