Ev & Yaşam Her gün ütülenecek çamaşır çıkıyor mu evinizde? nurgül10 Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her gün ütülenecek çamaşır çıkıyor mu evinizde? Ben haftalık yapıyorum ütüyü genelde :D Her gün ütülenecek çamaşır çıkıyor mu evinizde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır çıkmıyor 0 0 Yorumla
mübboss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok yaww hatta çamaşırları asarken eski sevgilimi çırpar gibi olağan gücümle çırpıp asıyorum kuruyunca utulenmis gibi oluyor misssss 0 0 Yorumla
PeloPelo Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ütüden nefret ediyorum. Olabildiğince ütü gerektirmeyen kıyafetler tercih ediyorum. Ütü şartsa giyeceğim gün sadece o kıyafeti ütülüyorum. 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ben toplu ütü yaparım. Genelde tek tek askılıklar da olur. 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır çıkmıyor
Yok yaww hatta çamaşırları asarken eski sevgilimi çırpar gibi olağan gücümle çırpıp asıyorum kuruyunca utulenmis gibi oluyor misssss
Ütüden nefret ediyorum. Olabildiğince ütü gerektirmeyen kıyafetler tercih ediyorum. Ütü şartsa giyeceğim gün sadece o kıyafeti ütülüyorum.
Ben toplu ütü yaparım. Genelde tek tek askılıklar da olur. 😃
Hayır
Hayır çıkmıyor
seni alan yaşadı
Hayır
Pek degi
Evet çıkıyor
Ütüsüz giyiyoruz ya