camasir makinesi her evde var ama kullanmayi cogu kisi bilmedigi icin tam performansiyla kullanamaz yunu de kus tuyu yastigi da el orgusu battaniyeyi de yuksek devirde sorunsuzca yikayabilirsiniz aslinda hem de yillarca hatta takim elbiseleri bile kurutma makinesi daha az yaygin oldugundan dogru kullanabileni mumla ara ki bulasin benim yasadigim cografya karasal oldugundan ve balkona camasir asmak yasak oldugundan cok gerekli ama yerim olmadigindan su anda sahip degilim olsaydi yastiklari ve yorganlari kolayca kurutabilirdim
İşin acele ve tertip düzeni seviyorsan almalısın ama benim gibi pasakliysan ütü yapmayı vs sevmiyorsan acelen yoksa kuruma konusunda çamaşır makinesinden çıktığı gibi sermeden bir yere atıp kurusun diyorsan gerek yok
ya işin şakası bi yana şimdi kurutma makinasında tamamen kuruttuğun zaman hem kıyafete zarar veriyor hem de kötü bi koku kalıyor çamaşırın üstünde benim ablam kullanıyodu hafif nemli bırakacak şekilde çıkartıyordu sonra yine asıyordu çamaşırları zamandan tasarruf ediyordu öyle yapacaksan al bence