Bu sizin için bir problem mi yoksa yabancılık çekmeden kafanızı yastığa koyduğunuz gibi uyur musunuz? 

Köyde, otelde rahatça kafamı koyarım; ama uzun yolda otobüste veya trende uyuyamam. 1 haftalık tatilin 4. gününde memleketimi özlemeye başladım mı o zaman problem.
Evet benim anneannem hep bizde kalmasını istediğimizde kürtçe "ez cî dugherim xweva mîn naye: (yer değiştirince uykum gelmiyor) derdi.😅 ben de aynen öyle oluyorum. Uyusam bile asla derin uykuya geçemiyorum ve dinlenemiyorum...
Cevap
14Cevap
Evet genellikle
Kendi yatağımı ararim kalmalı bi yere tatile falan gidersem mümkünse yastığımı olmadi yastik kilifimi götürüyorum..
Benim bir tekli koltuğum var. Onda film izlerken bazen uyuya kalıyorum. Yataktan daha rahat😄
Yatağımın rahatlığı ve kokusu ayrı bir güzel oluyor tabii😄 arıyorum diyim bari yatağımı seviyorum çünkü
Ararım tabi ki babaannemler de 40 yıllık Çekyat da uyurken yatağımla evlenmeyi bile düşündüğüm oluyor
Hem de Çok Yatağın Rahatlığını Başka bir yerde uyumak vermiyor Kanepe de örnek
Çok yadırgamam yatağı farklı olduğu için ama uyku pozisyonumu düzgün tutmaya çalışırım.
Uyuyamam ki. Uyusam bile zar zor uyurum, onda da sık sık uyanırım istemsizce.
Evet bir de yanımda horlayan varsa hiç uyuyamam zaten
Evett, yakında arkadaşımda kalacağım 1 gün ve nasıl uyuyacağımı düşünüyorum. 🥺
Hemde nasil uyuyamam rahatsiz olurum wc yi kullanamam vb. insanin kendi evi gibisi yok
Bir iki günde aramam o yabancı yatak hissini seviyorum gece kalkıp beresi burasi ya diyip tekrar uyumak falan hoşuma gidiyor ama bir kaç gün sonra yatağımı özlerim
Hiç yabancılık çekmeden direkt kafamı yastığa koyar koymaz uyurum
Hep ağlarım ben nedense illa kendi evim yatağım ve hayvanlarım olmak zorunda
Evet ararım. uykuya dalmam epey sürer
Hiç sevmem başka bir yerde yatmayi
Halamgilse aramam jsjsj
Fazlasıyla ararım. Yatagımı çok sevıyorum
Aramam
Her yerde uyurum
Ararım tabiki yerimi çok yadırgarım
Aramıyom da alışmak gerekiyor
Rahatsa aramam, değilse ararım.
Evet, yerimi yadırgarım