Ev & Yaşam Evinizde en sevdiğiniz alan neresi? nurgül10 Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evinizde en sevdiğiniz alan neresi? Nerede daha çok rahat ediyorsunuz? Evinizde en sevdiğiniz alan neresi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Oturma odam ve yatak odasında kararsız kaldım ama burun farkıyla yatak odamı tercih edeceğim. 🛏 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Odam 0 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Şimdiki evime daha bir kaç gün önce taşındım ama çalışma odasını evin diğer alanlarından daha çok sevdim. 0 0 Yorumla
Sine_mSu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Baceye bakan canım önündeki tekli koltuk. Oraya kıvrılıp kahve icmeye bayılıyorum 0 0 Yorumla
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Bilgisayarımın bulunduğu oda. Dış dünyaya istediğim şekilde açılabildiğim alan 0 0 Yorumla
_sergen_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Benim çoğunlukla tuvalet oluyor çünkü en çok orada rahat ediyorum😂😂 0 0 Yorumla
deren2121 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Yatak odam 1 2 Yorumla nurgül10 +1 yıl en güzeli Yorumla Yamaç355 +1 yıl @deren2121 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Odam ✨ 0 1 Yorumla nurgül10 +1 yıl en rahatı :D Yorumla
hxbjdhfhdjfjx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl nenemin odasında dhshdbdn aydınlık ve tavan arası 0 2 Yorumla nurgül10 +1 yıl nenen orada mı kalıyor :D Yorumla hxbjdhfhdjfjx +1 yıl bazen 😂😂 Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl odam 0 1 Yorumla nurgül10 +1 yıl oda yya da yatak oldu cevaplar genellikle :D Yorumla
Zevkisteyengünahlar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yatağım 0 3 Yorumla Zevkisteyengünahlar +1 yıl Ya senin? Yorumla nurgül10 +1 yıl Benim salon ya tv karşısı mis :D Yorumla Zevkisteyengünahlar +1 yıl Televizyon uzun zamandır izlemiyorum be abla 🥲 sarmiyor artık... Bebeğiniz mi var? Yorumla
azaterdgn01 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yatağım net 0 2 Yorumla azaterdgn01 +1 yıl Herkesin yatak demesi AŞALLSŞDŞDŞFLFLF Yorumla nurgül10 +1 yıl rahat demek ki :D Yorumla
_Syndraa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Odam 0 1 Yorumla nurgül10 +1 yıl rahat oluyor insan bence de :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Oturma odam ve yatak odasında kararsız kaldım ama burun farkıyla yatak odamı tercih edeceğim. 🛏
Odam
Şimdiki evime daha bir kaç gün önce taşındım ama çalışma odasını evin diğer alanlarından daha çok sevdim.
Baceye bakan canım önündeki tekli koltuk. Oraya kıvrılıp kahve icmeye bayılıyorum
Bilgisayarımın bulunduğu oda. Dış dünyaya istediğim şekilde açılabildiğim alan
Benim çoğunlukla tuvalet oluyor çünkü en çok orada rahat ediyorum😂😂
Odam, yatağım.
Yatağım yatak odam 😂😂😂
Salonda ki koltuk ve teras 🥳
şu an oturduğum kanepenin köşesi
Yatagım ve oturma odası
Yatak odam
en güzeli
@deren2121
Odam ✨
en rahatı :D
nenemin odasında dhshdbdn aydınlık ve tavan arası
nenen orada mı kalıyor :D
bazen 😂😂
odam
oda yya da yatak oldu cevaplar genellikle :D
Yatağım
Ya senin?
Benim salon ya tv karşısı mis :D
Televizyon uzun zamandır izlemiyorum be abla 🥲 sarmiyor artık... Bebeğiniz mi var?
Yatağımın içi
Yatağım
yatak
Yatagim
Mutfak, balkon
mutfak
Salon
Kendi odam.
Yatağımın olduğu yer
Mutfak
Odam yatağım şshdşs
Salonum