Ev & Yaşam Bu hafta sonunu nasıl değerlendireceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu hafta sonu hava güneşli görunuyor. Siz nasıl değerlendireceksiniz? Bana kalan son iki saat 🫂 Bu hafta sonunu nasıl değerlendireceksiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Film izlemeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Evdeyim İstanbul karta bile zam gelmiş parası olmayan zor çıkar dışarı gerçi benim var ama hevesim yok 😂 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yine çalışarak çünkü villanın bitişi artık çok yakın yoruldum ama değecek sonunda 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bakalım nasip nasıl olacak. İlk olarak yeğenimin okul şenliği olacak. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Evde otururum. Hiç sevmem güneşi. Evde serinserin oturup eğlenmek varken dışarısı çok kalabalık 0 0 Yorumla
bymemonun Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl bilmiyom plan yapmadim.. hersey para amng ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Film izlemeyi düşünüyorum
Evdeyim İstanbul karta bile zam gelmiş parası olmayan zor çıkar dışarı gerçi benim var ama hevesim yok 😂
Yine çalışarak çünkü villanın bitişi artık çok yakın yoruldum ama değecek sonunda
Bakalım nasip nasıl olacak. İlk olarak yeğenimin okul şenliği olacak.
Evde otururum. Hiç sevmem güneşi. Evde serinserin oturup eğlenmek varken dışarısı çok kalabalık
bilmiyom plan yapmadim.. hersey para amng ya
Evde.
Aynı hep çalışarak
Evde yatarak
Evde yatacam
uyucam