Ev & Yaşam Ev işini tek başına yapmayı mı seversin yoksa yardım mı beklersin? SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tuhaf ama ben tek yapmayı seviyorum. Birileri ayağıma dolanmasın istiyorum. tek başıma yaparım yardım beklerim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ev işini tek başına yapmayı mı seversin yoksa yardım mı beklersin? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok kapsamlı bir temizlik yapacaksam yardım isteyebilirim. Onun dışında hep tek yapıyorum. 🧹 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sevgilimle birlikte yapmayı isterdim 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Her şeyi kendi kullanacağım şekilde tasarılarım. Başkasının fikri de bazen kafamı açar ama yine de yardım beklemem 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yemek yapmayı tek başına seviyorum ama temizlik yaparken yardım iyi olur 😂 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ben ikisini de tek yapmayı severim. :D Yorumla met96 +1 yıl Yemek yapmak dan keyif alıyorum ama temizlik yapmak hiç benlik değil 😂😂 bu arada profilde ki kedi çok tatlı Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Tek yapmayı severim işime kimse karışmasın ayak altında olmasınlar iş yaparkene 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl aynen işte ben de böyleyim Yorumla BeyazKuğu03050810 +1 yıl 😇😊 Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl tek ya da diğer kişilerden farklı bir iş yaparım. iki kişi anlaşamıyom 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl katılıyorum Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yemek işleri filan mutfak bende ama kalan işler için eve yardımcı çağırırım. O yapar ben içerde uyurum :) 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Tek başıma yapmayı daha çok severim.. Ayak altında dolaşan biri olunca konsantrem bozuluyor 😄 0 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Tek daha iyi, evde kimse olmasın mümkünse. Ayak altında biri olunca deliriyorum 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yapılan temizlikten emin olmam lazım kendim yaparım 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl yardım bekliyorum tek başıma zor geliyor ama buna rağmen yardım eden yok xkskkd 0 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Evlenince yardım beklerim 🤪 şu an yapmıyorum 😂😂😂 0 0 Yorumla
Langıdılangıdı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İşime kimse karışsın istemem bir OKB hastası olarak çıldırıyorum birisi temizliğime karışınca. 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ay galiba OKB bende de var. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Sadece ben yaşamıyorum tabii ki yardım beklerim 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl beceremeyenler köstek oluyor ama Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek başıma yaparım işime karışılmasını sevmiyorum 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl aynı bensin ya Yorumla Senaaaay +1 yıl 😊😊 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl aylar sonra kendim yaparım 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl aylar olmasın çok kirlenir Yorumla YavuzCakır +1 yıl https://www.youtube.com/shorts/kLjTH0aFJtE Yorumla
rom75 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Tek yapmayı severim 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl daha rahat oluyor bence Yorumla rom75 +1 yıl Evet müzikte açıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Tek yapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yardım iyidir😄 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl ben ayak altında istemiyorum ya :D Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Kendi evimde tek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok kapsamlı bir temizlik yapacaksam yardım isteyebilirim. Onun dışında hep tek yapıyorum. 🧹
Sevgilimle birlikte yapmayı isterdim
Her şeyi kendi kullanacağım şekilde tasarılarım. Başkasının fikri de bazen kafamı açar ama yine de yardım beklemem
Yemek yapmayı tek başına seviyorum ama temizlik yaparken yardım iyi olur 😂
ben ikisini de tek yapmayı severim. :D
Yemek yapmak dan keyif alıyorum ama temizlik yapmak hiç benlik değil 😂😂 bu arada profilde ki kedi çok tatlı
Tek yapmayı severim işime kimse karışmasın ayak altında olmasınlar iş yaparkene
aynen işte ben de böyleyim
😇😊
tek ya da diğer kişilerden farklı bir iş yaparım. iki kişi anlaşamıyom
katılıyorum
Yemek işleri filan mutfak bende ama kalan işler için eve yardımcı çağırırım. O yapar ben içerde uyurum :)
Tek başıma yapmayı daha çok severim.. Ayak altında dolaşan biri olunca konsantrem bozuluyor 😄
Tek daha iyi, evde kimse olmasın mümkünse. Ayak altında biri olunca deliriyorum
Yapılan temizlikten emin olmam lazım kendim yaparım
yardım bekliyorum tek başıma zor geliyor ama buna rağmen yardım eden yok xkskkd
Evlenince yardım beklerim 🤪 şu an yapmıyorum 😂😂😂
İşime kimse karışsın istemem bir OKB hastası olarak çıldırıyorum birisi temizliğime karışınca.
ay galiba OKB bende de var.
Sadece ben yaşamıyorum tabii ki yardım beklerim
beceremeyenler köstek oluyor ama
Tek başıma yaparım işime karışılmasını sevmiyorum
aynı bensin ya
😊😊
aylar sonra kendim yaparım
aylar olmasın çok kirlenir
https://www.youtube.com/shorts/kLjTH0aFJtE
Tek başına.
Kadın yokken ben yapıyorum
Tek yapmayı severim