İşin cinsine göre değişiyor. Mutfak işlerini tek başına yapmak daha rahat gelir çünkü kimse karışmaz, kendi akışında gidersin. Ama banyo ve cam silme gibi işlerde yardım iyidir. Tek başına her şeyi yapmak yorucu, zamanla insanın canını sıkıyor. Yardım isteyince de kendini suçlu hissetmemek lazım. Herkesin yetişemediği şeyler olur, o yüzden paylaştıkça hafifliyor aslında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İşin cinsine göre değişiyor. Mutfak işlerini tek başına yapmak daha rahat gelir çünkü kimse karışmaz, kendi akışında gidersin. Ama banyo ve cam silme gibi işlerde yardım iyidir. Tek başına her şeyi yapmak yorucu, zamanla insanın canını sıkıyor. Yardım isteyince de kendini suçlu hissetmemek lazım. Herkesin yetişemediği şeyler olur, o yüzden paylaştıkça hafifliyor aslında.
Çok kapsamlı bir temizlik yapacaksam yardım isteyebilirim. Onun dışında hep tek yapıyorum. 🧹
Sevgilimle birlikte yapmayı isterdim
Her şeyi kendi kullanacağım şekilde tasarılarım. Başkasının fikri de bazen kafamı açar ama yine de yardım beklemem
Yemek yapmayı tek başına seviyorum ama temizlik yaparken yardım iyi olur 😂
ben ikisini de tek yapmayı severim. :D
Yemek yapmak dan keyif alıyorum ama temizlik yapmak hiç benlik değil 😂😂 bu arada profilde ki kedi çok tatlı
Tek yapmayı severim işime kimse karışmasın ayak altında olmasınlar iş yaparkene
aynen işte ben de böyleyim
😇😊
tek ya da diğer kişilerden farklı bir iş yaparım. iki kişi anlaşamıyom
katılıyorum
Yemek işleri filan mutfak bende ama kalan işler için eve yardımcı çağırırım. O yapar ben içerde uyurum :)
Tek başıma yapmayı daha çok severim.. Ayak altında dolaşan biri olunca konsantrem bozuluyor 😄
Tek daha iyi, evde kimse olmasın mümkünse. Ayak altında biri olunca deliriyorum
Yapılan temizlikten emin olmam lazım kendim yaparım
yardım bekliyorum tek başıma zor geliyor ama buna rağmen yardım eden yok xkskkd
Evlenince yardım beklerim 🤪 şu an yapmıyorum 😂😂😂
İşime kimse karışsın istemem bir OKB hastası olarak çıldırıyorum birisi temizliğime karışınca.
ay galiba OKB bende de var.
Sadece ben yaşamıyorum tabii ki yardım beklerim
beceremeyenler köstek oluyor ama
Tek başıma yaparım işime karışılmasını sevmiyorum
aynı bensin ya
😊😊
aylar sonra kendim yaparım
aylar olmasın çok kirlenir
https://www.youtube.com/shorts/kLjTH0aFJtE
Tek başına.
Kadın yokken ben yapıyorum
Tek yapmayı severim