Süpürgem o kadar iyi çekiyor ki. Her gün bir sürü toz çekiyor halımdan. bu tozlar nerden geliyor anlamıyorum. Komşum görünce çok utandım. Halbuki daha birgün önce temizlemiştim. Siz de evinizi her gün temizlediğiniz halde toz çıkıyor mu?
Komşum süpürgenin hanzesinden çıkan tozu görünce beni ayıpladı. Siz de evinizi her gün temizlediğiniz halde toz çıkıyor mu?
İyi de süpürgenin haznesine kadar çok doluyorsa bu o kadar iyi bir şeydir aslında onun içinde hiç toz olmaması sıkıntı çünkü bir ev içerde hiç kimse olmasa bile toz olur ve eğer sen evi süpürdükten sonra süpürgenin toz haznesi senin içinde belirgin miktarda toz birlik olsa bu demek istiyor ki gerçekten çok iyi süpürüyor normal bir süpürge çıkartamaz çünkü onu bunda ayıplanacak bir şey yok gayet normal ben de günlük süpürsem bir hafta geçmeden torba dolar
Eski makinamız çok iyi cekmiyordu az toz alıyordu farkındaydım. Eskisi ile evi temizledim akşama yenisi geldi sadece deneme amaçlı süpürdüm ve çıkan toza inanmadım şu sıralar daha azaldı toz zaten hergün süpürûyorum. Bana terapi gibi geliyor artık. Komşun ayıp etmiş yani
Oradan hiç toz çekmemesi için üstünden her gün sabah öğle akşam geçmen gerekiyor. Hatta, en başta şöyle bir 15-20 defa iyice geçeceksin ki üstünden alabildiği kadarını alsın...
Çektiği tozlar zaten minicik minicik tozlar. İçeride bir araya geliyor ve durumu görüyorsun.
Detaya inersen daha bir de çekemedikleri var. O halının yıkanma zamanı gelmiş.
Daha neler ya evini hergun supurmeyenleri ayiplasin kocan seni degil. mis gibi kadinsin hergun temizlik yapiyorsan. Kocan disardan camdan gelen, kendi ustunden gelen tozu filan gormuyor herhalde. isten gelince ustundekileri camdan bir cirpin cikan toza bakin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yani temizlesen nolur temizlemesen nolur. En nefret ettiğim insan tipi temizlik takıntısı olan kişiler. Şu aralar temizlik videoları o kadar popülerki herkes evi her gün temizliyor videoyaya çekiyor. Ben şahsen haftada 1 süpürüyorum bazen ihtiyaç olduğunda arada açıyorum süpürgeyi. İlerleyen zamanlarda acısı çıkıyor temizliğin. Şu anı yaşamak varken neden sürekli temizlik yapasın elalemin dediğini takma miller takıntılı
öncelikle bu insanların temizlik konusunda saçma sapan kötü yorumları sinirlerimi bozuyor her ev her gün temizlense de kirleniyor normal olarak içinde insan yaşıyor bi pencereyi ac içeri toz doluyor o konuşanların evi pis umursama bence
Kapı, pencere açıp havalandırmak istediğimizde ister istemez o tozlar eve doluşuyor ya da çok gezen aile üyelerine sahipseniz bunun olmaması imkansız. Evin yaşına da bağlı bir durum...
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Komşum süpürgenin hanzesinden çıkan tozu görünce beni ayıpladı. Siz de evinizi her gün temizlediğiniz halde toz çıkıyor mu?