- braun bir şey satıyorsa, onu braun alın. misal mikser seti. mq745 ile ben kavgaya giderim. diğer markalarınkiler bunun yanında oyuncak gibi kalıyor.
- elektrik süpürgesinde Dyson dikkat çekiyor. kullanmadım ama pahalı la. philips diğer markalara nazaran daha fazla seçenek sunuyor. fiyatlar fena değil. alınabilir.
- karaca, fakir gibi markalardan kesinlikle uzak durun. üretim kaliteleri çok düşük. mağaza incelerseniz anlarsınız. zaten karaca marka ürünlerin aynısının kasası, etiketi değiştirilerek fakir diye satılıyor. fakir artık alman markası değil. türkler satın almış. alman algısı yaratıp satmaya çalışıyorlar.
- türk kahvesi makinesi alacaksanız arçelik/beko dışında bir şey almayın. diğer markaların makineleri bunların yanında çok basit kalıyor.
- arçelik ve beko'nun birçok küçük ev aleti çin'de üretiliyor. takıntınız varsa, bakıp alın. bildiğim kadarıyla fabrikaları kendisine ait ama çin'de.
- tefal bence hala markanın ekmeğini yiyor. tercih etmem.
Kesinlikle kettle sallama çay iciyorum 3.2 gramlık paket belkide beni mutlu ediyor sadece 3.2 gramdan mutlu olabiliyor insan küçük mutluluklara bile gebeyiz 😢