Ev & Yaşam En çok zorlandığın ev işi hangisi? _Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 En çok hangi işi yapmakta zorlanırsın. Hangi işler için yardıma ihtiyaç duyuyorsun? En çok zorlandığın ev işi hangisi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl ütü sevmiyorum. mecburiyetten yapıyorum ama diğer ev işlerini severek yapıyorum. 0 0 Yorumla
kağğann23 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl her işi kendim yaparım hiçbiri de zor gelmiyor nedense :) 0 0 Yorumla
Vanessa__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ütü yapmak 1 3 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Tek sevdiğim iş olabilir:) Yorumla Vanessa__ +1 yıl Hiç sevmem beceremem de. Ama en sevdiğin eşya ne dersen ütü masası derim çok severim Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Haha çok eğlenceli 😅 ençok nesini beğendin anlatsana biraz Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl üst komşular yasaklansın 0 5 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Bence perde yasaklansın. s Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl herkesin perdesine kimse karışamaz Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Üst komşuya da alt komşu karışamaz Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl yaşasın cumhuriyet Yorumla _Steampunker_ +1 yıl O zaman dans 🙌 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesin perde takıyorlar 0 3 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Her odada iki tane taksa 2 saat normal bence 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz annemle max yarım saatte hepsini bitirmiş oluyoruz 😁 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Maşallah size 😅👍 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Perde asmak 🤦 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ütü sevmiyorum. mecburiyetten yapıyorum ama diğer ev işlerini severek yapıyorum.
her işi kendim yaparım hiçbiri de zor gelmiyor nedense :)
Ütü yapmak
Tek sevdiğim iş olabilir:)
Hiç sevmem beceremem de. Ama en sevdiğin eşya ne dersen ütü masası derim çok severim
Haha çok eğlenceli 😅 ençok nesini beğendin anlatsana biraz
üst komşular yasaklansın
Bence perde yasaklansın. s
herkesin perdesine kimse karışamaz
Üst komşuya da alt komşu karışamaz
yaşasın cumhuriyet
O zaman dans 🙌
Kadın gidip kontrol etsin
Kesin perde takıyorlar
Her odada iki tane taksa 2 saat normal bence 😅
Biz annemle max yarım saatte hepsini bitirmiş oluyoruz 😁
Maşallah size 😅👍