Duvar kâğıdı kullanmak istiyorum ama çevremde herkes “duvar kâğıdı mı kaldı artık” şeklinde tepkiler veriyor. Duvar kâğıdı artık demode mi oldu? Ben çok seviyordum 😢
Evimde her yerde tablolar var duvar kağıdı olayını hiç düşünmeden tablolarla kaplamıştım. Yine bi niyetim var ama tabloları yapıştırmak ayarlamak çok vaktimi almıştı sökmeye kıyamıyorum duvar kağıdı olur bence
Bence hiçte demode falan olmadı. Aksine yeni duvar kağıtları boyadan çok daha güzel oluyor. Hatta 3 boyutlu duvar kağıtları evin havasına ayrı bir hava katıyor. Şahsen bende yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum.
yooo baya güzel duvar kağıtları var ve çok güzel oluyor evin içerisinde ama ben şahsen kendim boyamayı tercih ederim duvar kağıdı yerine kendim güzel bir şeyler çizmek isterim.
Hayır hiç de değil. Ben de kendi odamda ve banyolarımızda kullanıyorum çok da beğeniyor gelenler. Asla demode değil. Bence bu seçim yapacağınız desenle alakalı olarak demode olabilir en fazla.
çünkü usta dedi ki sararma falan yapabilir istersen taş görünümlü dekor yapabilirim ama stropiyer ile dedi bende istemedim düz kalsın o hâlde dedim ve iyi ki yaptırmamışım
Biz daha önce uzun seneler kullandık duvar kâğıdı hiçbir deformesi olmadı ki o zaman bu kadar yaygın ev bakım ürünleri ve kaliteli ürünler yoktu. O yüzden o konuda içim rahat ben bu sene tercih etmeyi düşünüyorum.
Hayır badana derdinden çekinenler duvar kağıdına sarılıyor tam tersine.. Tabi leş gibi sigara içilen evde duvar kağıdı risk çünkü sigara dumanı öldürüyor duvar kağıdını.
Bence çok güzel ama günümüzde kullanılmamasının temel nedeni ekonomik sorunlar. İnsanlar temel ihtiyaçlarını zar zor gideriyorlar öncelikleri duvar kağıtları olamaz doğal olarak.