Kendim ev yaptırmak istiyorum ama bu iki evin arasında kaldım

1. Mi

2. Mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkincisi.
Güle güle oturun yapılınca inşallah🌼
Teşekkürler bitanem insh 🌸
Cevap
6Cevap
Selam gadası 🙃
Ben normal ev beklerken böyle evleri görmek beni şaşırttı. Şahsen ben ikinci olan evi yaptırmak isterdim. Nedense o gözüme daha bir hoş göründü. İnşallah yakın zamanda inşaatına başlamak nasip olur.
Amin inshAllah, teşekkür ederim
İkincisi.
İkincisi.
İkincisi.
İlki
Havuzun içinde oturma yeri var a..
Ne çektin de bu kafaya eriştin ya
Anlamadım?
Almanya’da yaşıyorum ve babam mühendis beraber ev skizzieren edecez ve babam o evi yapacak kıskançlık mi bu başka bir şey mi anlamadım
Ya bi sg neyin kıskançlığını yapacağız. O kadar paran var vizyonun yok buraya gelip 2 tane googledan bulduğu fotoğrafı soruyor. Proje taslağı yok mu onları koysaydın
Küfürlü konuşmana gerek yoktu.. vizyon ile ne alakası var sadece kararsız kaldım ve size sorayım dedim ama Türk milleti işte ne beklenir sizlerden doğru dürüst cevap veremiyorsanız her insan gibi ozaman hic yazmayın. Proje taslağı yok benim istediğim evlerden kendim çizmek istediğim için ilk önce hangisine karar vereceğime karar vermedim oyle başlayacaktık her şeye
Tamam şampiyon kenarda öt
-0 IQ seviyen ile seni baş başa bırakıyorum kıskanç şey seni
Ya oğlum neyini kıskanacağım? O kadar lüks içerisindeysen burada böyle nir paylaşım yapıp sormak senin ne kadar iq sahibi olduğunu gösteriyor. Türkler diyip ırkçılık yapan zavallısın. Sorsam ne alman tarihini ne de bilimini bilirsin. Kuantum ile tokatlarım da seni boşsun uğraşamam
Hiçbiri Güzel Değil Tabikide
Emin misin
Ne alaka? 😂
Ablacım senin yaşın max. 10
Pp oyle göstermiyor
2.. .
İkiside güzel
En İyi Cevaplar