Gizli Üye(30-35)+1 yılTespit gibi tespit. Bende bu erkekler niye tuvalet yikamiyor diye düşünürüm mesela. Klozet ya da alaturka farketmez evdeki tuvaleti erkekler suraya bir ilac dokeyimde iki fırçalayayım demiyorlar. Kadinlar olmasa 1 yil boyunca ayni yere temizlemeden s*çar dururlar herhalde.
Yani bu tuvalet temizleme işi sadece kadinlarin gordugum kadarıyla. Mesela eve yardim eden bir erkek bile olsa cam silse, evi süpürse falan tuvalet olayina el atmıyorlar. Bende bunu düşünürdüm ama haklisin tuvalet kagidi koymayan tuvalet temizler mi? Bendeki beklentiye bak. (Simdi gelirler ben temizliyorum diyen erkekler. Tamam en temizleyen sizsiniz. Ulkenin erkeklerinin %90 ı belki daha fazlasi tuvalet temizlemiyor. Bu siteye de herkes ben yapiyorum ama yaziyor. Bu siteye bakinca toplumun gerceklerinden uzaklasiyorsunuz zaten cogu zaman. Ben burdaki ben yaparımcıların cogunluguna inanmıyorum)13 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik, yemek yapan erkek bile tuvalet kağıdı ve çorabı kirliye atma konusu olunca duraksıyorlar. Özellikle bu konularda neden böyle merak konusu
- +1 yıl
Buna katılmıyorum ben şahsen hem tuvaleti hem banyo yu 2 güne bir yıkayan biriyim. Pislik içerisinde duramam
- +1 yıl
Çoğu kadından daha iyi temizlik ve yemek yaparım. Bu işin kadını erkeği yoktur, önemli olan kişinin kendisini geliştirmesi ve bilmesidir..
En İyi Cevaplar
+1 yılHarbiden yaa koymayı unutunca azar yemek bir de o sadece benim görevim mi? Biz o evde hep beraber yasamiyor muyuz?
Biz kadınlar köle miyiz onları eli kolu yok mu nefret ediyorum bu eski yobaz adetlerden geleneklerden112 Yorumla
Soran+1 yılSorunca da azar yiyoruz biri de çıkıp evet ben öyleyim demedi 🤣
Soran+1 yıl@xgerard tuvalet kağıdıyla bunun ne alakası var
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Nedret ediyorum senin gibi zihniyetlerden umarim nesliniz tükenir
- +1 yıl
Dünya bu feminist saçmalıklarla devam ederse zaten tüm insanların nesli yok olacak, ben dişiliğinden şikayet eden insandan başka canlı görmedim, sen hiç çocuğunu doyurmak için avlanan dişi aslanın şikayet ettiğini, ya da tek başına yuva kuran dişi kuşun şikayet ettiğini gördün mü, ya da çiftleşme döneminde dişilerin biz seks objesi değiliz diye eylem yaptığını gördün mü? Göremessin çünkü kendi doğasıyla tek çelişen insan, erkekler bile neden evi ben geçindiriyorum ya da neden ben çalışmak zorundayım diyor mu, iki gün çalışmazsa sen nasıl erkeksin git çalış dersiniz, işinize gelmediğinde gayet ataerkilsiniz.
- +1 yıl
Bu nasil bkr geri kafaliliktir yaa
O senin dedigin eskidendi o zamanlar teknoloji sanayi bu kadar gelismemisti ve her seyde fiziksel is gucune ihtiyac duyuluyordu erkekler fiziksel olarak kadindan daha guclu oldugu icin onlar calisiyordu ama devir degisti artik kadinlar da calisiyor erkekler de calisiyor bir kadin hem calisip hem cocuk bakip hem erkege hizmet etmek zorunda degil haksizlik bu. Nerde adalet?
Hayvanlarla insanlari bir tutamazsin hayvanin akli var mi?
Hahhaaaa ataerkil (!)🤣
Sen önce kendine bak
Hicbir kadin sana bakmak zorunda degil tamam mi!!
- +1 yıl
Valla evleneceğim kadın evde oturup çocuklarına baksın, evi çekip çevirsin, ben evi geçindiririm, yok çocukları kreşe ver yok bakıcı tut, eve temizlikçi çağır, işten gel evde yemek yok. Şu an zaten öyleyim yalnız yaşayıp kendi yemeğimi yapıyorum, kendi çamaşırımı yıkıyorum, evlilik bunları değiştirmeyecekse evlenmem. Evet ataerkilim kız 😂😂😂😂
+1 yılErkekler kendi çorabını bile ayağının ucundaki komodinden alamayıp da "bana çorap seç" diyor senden almanı uzatmanı bekliyor. Sence böyle değişik varlık tuvalet kağıdı mı takar
11 Yorumla
Yalniz yaşadığım için kendim koyuyorum haliyle ama sizin durumunuzda farkında olmadığınız biseyi söyleyeyim evinizdeki erkek büyük ihtimalle o kağıtların nerede olduğunu bile bilmiyor ne değiştirmesi 😉😉😉
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılHiç öyle bir düşüncesizlik yapmadım. Sonuçta kimse kimsenin hizmetçisi değil.
00 Yorumla
+1 yılBunu bizim evdeki beyler de yapmıyor. :D
10 YorumlaBiz yerine koymayı genelde kız değişiminde yapıyoruz. Yani kız gidince yerine başkasını koyuyoruz
https://youtu.be/7jnGbU3qIjk11 Yorumla
Soran+1 yılVay badboy
+1 yılEvimde, çalıştığım yerde kadınlar dahil herkes aynısını yapıyor hep bende bitmiş oluyor ben takıyorum. Cinsiyeti yok bunun büyük sorumsuzluk açıkçası.
32 Yorumla
Soran+1 yılSenin şanssızlığın bu da
- +1 yıl
maalesef, kaderimizde bu varmış.
+1 yılKendimden 6 yaş büyük bir hatuna abla diyemeyeceğim o yüzden tuvalet kağıdı koyuyor oluşuma rağmen üşeniyorum oyu verdim.
14 Yorumla
Soran+1 yılSen hatun de
- +1 yıl
Oldu
- +1 yıl
+1 yılbence bi tane tuvalet kağıdı koyma yeri çok yanlış
böyle 24 tane olcak bi paketi komple yerleştircen11 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle şeyler de ama yer kaplıyor
Bizimkiler benden önce davranıyor. İçimde ukde kaldı bu.
23 Yorumla
Soran+1 yılPusuya yat
Soran+1 yılİnanıyorum
+1 yılBen koyuyorum valla :/
Hatta yarı olunca yedeğini bırakıyorum klozete abla :)12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar düşüncelisin ablasının gülü
- +1 yıl
🤩🤩
Çok şükür bugünde genelleme kurbanı olduk sjasja tuvalet kullanımında hassasımdır koyarım mutlaka
12 Yorumla
Soran+1 yılKoyanları tenzih ederim :D
+1 yılKoyuyorum. Sonuçta medeniyettir tuvalet kağıdı.
12 Yorumla
Soran+1 yılKoymayanlar yazamıyor zaten utançtan 😅
- +1 yıl
Yani kilo bile olmayan ağırlıkta bir rulo. Kime ne zararı var
Diş fırçalamayı yeni öğrendiler hesaplamalarıma göre 2050 gibi takacaklar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tertipli düzenliyim kimseden bir beklentim yok kimseye ihtiyacım da yok yatağımı kendim toplarım yediklerimi kendim kaldırırım kirlileri ortaya atmam doğru kirli sepetine tertip düzenli olmak hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılTembellikten değil bu durum aslında, Acelecilik, ten..
birde yapan biri var nasılsa diye düsünüldügünden, ... Dogru bulmuyorum...10 Yorumla
+1 yılBen koyuyorum ama çıkarken bitmiş olursa koymuyorum skd
11 Yorumla
Soran+1 yılBak ya
+1 yılErkeklerin geneline has bir tutum degil. Kisiyle alakali.
20 Yorumla
+1 yılerkekler diye genellemen hoş olmamış. bizim evde tam tersi durum var çünkü.
20 YorumlaAhahahaha mükemmel soru😄
Cidden ya sürekli biz yapmak zorunda mıyız bunu, sürahi dolum konusu da aynı sürekli biz dolduruyoruz suyu21 Yorumla
Soran+1 yılSürahiyi kafalarına diklemeseler kafi
Ben koyuyorum güzelim. Bekarlık böyle bir şey. (Abla ne yaaa)
20 Yorumlaİşimizi bitirip gotümüzü döndüğümüz için tabi ki :D
10 Yorumla
+1 yılben her zaman koyuyorum
hatta iş yerinde bile bunu yapıyorum evi bırak :)10 YorumlaEvde bu iş nedense bana kalıyor. Hayatta boş kalmasını sevmem. Evin işi benden sorulur.
10 Yorumla
+1 yılOy verdimde aslında hiç tuvalet kağıdı kullanmıyorum. Suyla daha hijyenik.
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılAslında aklımıza gelmiyor gelse üşenme falan yok koyarız
10 Yorumla
+1 yılvalla evde en çok ben tükettiğim için sürekli yenileyende ben oluyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim erkek kardeşim bitince yenisini koyar yoksa mumyalarim onu o kağıtla
10 Yorumla
+1 yılBir de dış macununu ortadan sıkıyorlar. Bilmiyorum ki bu erkekler ne için var özü? 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep bana denk geliyor şu tuvalet kağıdı değiştirme işi.
Erkek olarak değil gerçekten o an için zor gelen bir eylem.20 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sunu neden yapıyorsunuz , erkekler neden yapmıyorsunuz 🤦🏽
Toto yıkamıyoruz bız sweet koluna falan siliyoruz00 Yorumla Ya buna niyr bu kadar takıyosunuz, bu kadar büyütülecek bi mevzu mu gerçekten 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılEveett
Ben daha azalan kağıt birmeden yerine yenisini koyuyorum 😉
10 Yorumla
+1 yılBen koyuyorum koymazsam koyan yok çünkü snjs
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Tembel oldukları için ama ben öyle yapmam bitti mi yenisini koyarım
00 Yorumla
+1 yılÜşeniyorum bitince gidip wcden çık tekrar gir sıçmadan çık zoruma gidiyor sdag
00 YorumlaO kadar para harcatip düğün yaptırmasını biliyon da bi tane tuvalet kağıdını mi takamiyon acizsiniz be
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBize tuvalet kağıdı ile vuramazsınız bayrağımızı indiremezsiniz ezanlarımızı susturamayacaksınız
00 Yorumla Bizim evde bunu ben yapıyorum 😄 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılHiiiçç şaşırmadım
+1 yılBen koyuyorum abla kızma 😄
15 Yorumla
Soran+1 yılSana kızmam :D
- +1 yıl
Sağol abla, çoraplarımı da kirli sepetine atıyorum hep 😂
Soran+1 yılYaa bi tanesin heykelini dikelim mühendislik fakültesine
- +1 yıl
Sağol, kıymetimi bilmiyorlar işte 😒😄
Soran+1 yılHahaha
+1 yılEşim sağolsun böyle şeyleri yapar. Yerine de koyar evde dağınık bir şey görse de toplar. Hayat müşterek
10 Yorumla
+1 yılabim yok ama babam koymaz evet 😀
13 Yorumla
Soran+1 yılKaderimiz mi bu ya
- +1 yıl
ben gocunmuyorum bundan ama refleks bende hemen yenisini takıyorum gördüğüm an 😀
Soran+1 yılBana sinir bozucu geliyor 😬
+1 yılBen hala 2 metre su hortumu çağındayım çağ atlamakta istemiyorum.
20 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılevet dünyadaki bütün erkekler böyle. araştırma yapmış kadının biri bütün erkeklerden sonra helaya girmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tarafa gülüyoruz
- +1 yıl
tuvalet kagıdına gülebilirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen tuvaleti kullanmıyorum hiç o yüzden hiç koymadım ama kullansaydım mutlaka koyardım diye düşünüyorum.
00 YorumlaSadece erkekler mi tuvalet kullanıyor kızlar onu düşünce gücü ile yapıyor galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu doğru anladın mı acaba
Soran+1 yılSonrasında yine kurulama için lazım
Sadece erkekler değilki benim kız kardeşimde böyle😅😅
10 YorumlaErkekler daha işim yok mu diyerek yenilemiyor herhalde
10 Yorumla
+1 yılasla böyle bir erkek olmadım, muhtemelen meslek disiplini
10 YorumlaBen koyuyorum koymuyanlarında cevabını bekliyoruz 👇👇
10 Yorumla
+1 yılben bu konuda hassasım bitmeden koyuyorum :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHeykelini dikelim
- +1 yıl
beton sıkıntısı çekersin bak demedi deme :)
Soran+1 yılBalmumu yaparız
- +1 yıl
çok yaratıcısın :)
kim üzdü seni böyle sinirlendirdi söylesene?
enişte mi? :)
Kibirli itlere hizmet etmeyin
30 YorumlaKoyuyoruz matmazel kızmayınız.
20 Yorumla
+1 yılBitişine denk gelen koyar neden koymayalım ne kadar bktan bir soru bu ya 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sanıyorsun
- +1 yıl
Belli ki bunula ilgili bir sorun yaşamışsın.
Bende tam tersini dusunuyordum. Yenileyen hep benim 😊
10 Yorumla
+1 yılYerini bilmiyorum ki. Bilsem koyarım.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle dertlerim olsa keşke..
10 Yorumla
+1 yılÜşengeçlikten oluyor ya cicim ayları bittiyse
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılÜsengeçlik yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBizde de ben koymam 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzengin olsalar direk rulayla silip atacaklarına eminim ama kanıtlayamam.
10 Yorumla
+1 yılBen koyuyorum kızma abla 🙄
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Arkalarını toplayan bir kadın var nasılsa..
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne