Dekorasyon konusunda oldukça iyiyim. Evim olsun ailemin evi olsun güzel fikirlerim olur. Eğer ki yapabilirsem evimin misafir odasına şömine yaptırmak istiyorum. Eğer ki evimin bir odası daha olsaydı, kesinlikle o odayı kitap odası ya da jakuzinin olduğu böyle harika bir yer yapardım.
Takıntılı olursun sonunda fıttırırsın, hiç bir şey mükkemmel olmadığı için mükemmele ulaşamazsın, herkesin çok güzel dediği şeyler senin için orantısız basit gelir, herkes muhabbet ederken sen duvarda terazisiz duran tabloya odaklanırsın bunun gibi🤗
Olabilir, ortada kalabilmek önemli, yani bazı hastalıkların ya da ruhsal kendini kötü hissetmeyle başlayan bir çok rahatsızlığın başında çevre ve çevrenin pozitif den çok negatif enerji üretmesi yani düzensiz ve dekorsuz bir çevre de olabilir, şahsen şu an için deklarasyona ilgim bana pozitif yönde fayda sağladığına inanıyorum, farkında olmayıp kendini kötü hissedenlerin bunu değerlendirmesi faydalı olabilir
Ben de kesinlikle ruh hâlimi ve enerjimi anlık da olsa iyileştirdiğini fark ediyorum. Eskiden de çok dikkat ederdim ama şimdi daha bir zevkle göz gezdiriyorum her şeye.
En İyi Cevaplar