Ev & Yaşam Bu kışı hangi tür ısınma ile geçirdiniz? Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Isınma maliyetleri artınca bazı hane ve iş yerleri alternatif ısınma çözümlerine gitmek zorunda kaldı. Siz de bu değişikliği yaşadınız mı? Odun/Kömür Sobası Elektrikli Isıtıcı Doğalgaz Klima Tüplü Isıtıcı Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu kışı hangi tür ısınma ile geçirdiniz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Oturmuş olduğum evde doğalgaz bulunuyor. Allah'tan merkezi sistem var. En azından her yer fazlasıyla ısınıp, az para veriyorum. Diğer türlü şahsi olsaydı daha fazla para ödemiş olacaktım. 1 0 Yorumla
jilet_ütücü_farukk Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Maalesef ama maalesef doğalgaz.💸 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Kombi ile 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kalorifer 0 8 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Kalorifermi kaldı🤨 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstanbul_bey sen doğalgazı sobayla mı kullanıyorsun Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Yok mutfak tüpüyle 😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstanbul_bey çok mütüş 😂 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Biz doğalgazı kombi var kombiden borularla peteklere giden sistemi kullanıyoruz sizinki kalöriferr galiba 😄 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstanbul_bey petek kalorifer değil mi lafa bak 😂 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl İyi tm senin dedigin gibi olsun 😄 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstanbul_bey zaten benim dediğim 😀 Yorumla