Bahar bu sene kendini ağırdan alınca sanırım ben de ağırdan aldım 😅 bu sabah bahar temizliğine başladığımı gören komşum “bayram temizliğine kadar bekleseydin ne kaldı şurda” şeklinde dalga geçti 😒 kadın hem evimden çıkmıyor hem beni beğenmiyor 😅 siz bahar temizliğinizi ne zaman yaptınız?
Aynı listeyi benimde yapmam gerekiyor 😅 biraz uyanıklık yapacağım kız kardeşlerimi mangal bahanesi ile çağırıp büyük bir kısmını onlardan rica etsem yaparlar herhalde 😅😅😅
Komşun çok pasaklı galiba. haftada 1 ben bunları yapıyorum 3 cocuk evi ne götürür tahmin et😀komşunun evine bi ara git misafirliğe kz geçen bayram mı temizlik yaptın en son de bidaha yapmaz.😀Benimkide iyi cam siliyorsun gel bizimkini de sil demişti. Uyu dedim nedenki dedi. Belki rüyanda görürsün😂😂yazık bidaha bşy demiyor
Ben hiç bişey dokmem kocaman balkonum oda kadar sofrayı balkona çırpar öyle balkonu süpürür yıkarm halı falanda ama bizim alttaki hep uyuyor evi temizlerken korkuyorum. Ev sahibine de şikayet etti kadın huyunu biliyor. Aranızda halledin dedi😂
Evet sürekli diken üstuyüz kavga etsek sabahına sorardı kz ne oldu anlat hayirdr. Onlardan ses gelse ben kulağımı tıkar geçerdim. Allah a havale ediyorum. şu an küsüm kafam rahat eşime karşı da kışkırtıyordu beni.
Evet bide kaynanama şikayet ediyor. Kaynanam da çok kötü bir anne olduğu için asla oglunu savunmaz elalem ne der düşündüğü için bana onlar ne zaman yatarsa temizlik yapma diyor. Kadınla beni çekiştirirken yakaladm. Allah herkese hayırlı anne baba versin komşu bide
Hayır sen geç kalmadın ki bu sene bahar biraz geç geldi. Son günlere kadar hala havalar oldukça soğuk gitti. Daha da tam ısınmış sayılmaz. Artık bahar temizliğine başlamak gerekiyor.
Gerçekten takmamak için insanüstü çaba sarf ediyorum ama kadın istenmeyen tik gibi hep benimle 😅 su konusunda çok haklısın ben de çok dikkat diyorum 💧❥
Benimde üst komşum 6 ay oldu geleli birbirimizden hiç haz etmiyoruz bir kaç defa kavga ettik bıraktım Allaha havale ettim tasinacaklar onu bekliyorum gitsinler diye adak adadım 😊
Bizim üstteki de birseyler silkeliyor apartman giriş kapısına denk geliyor çok uyardık cevap şu ben İstanbul'da 11. katta hep silkeledim kimse şikayet etmedi